Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ingyen, vagy kevés pénzért...

Ingyen, vagy kevés pénzért Cocker Spánielt Orosháza környékén?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 13:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jaj Istenem! Mennyi idióta van itt, nem is gondoltam volna, valaki ír ide szépen, normálisan, és aztán kapja a sok igénytelen ideírást, holott én csak tényleg egy ilyen tündéri kiskutyura vágyom, de mivel nem várom el mástól, hogy kapjak, gondoltam vannak olyan emberek, akiknek esetleg születtek ilyen kiskutyái, és nem pénzt akar belőle csinálni, hanem csak elajándékozza, és akkor esetleg lenne szerencsém, és lenne egy ilyen kutyum!! Ennyiről van szó!! Nem kell bunkón beszólogatni, és nem kell sajnálni a kiskutyát, mert nagyon jó helye lesz, szép, igényes környezetben!! Amúgy köszönöm, de ezen a héten Vasárnap megyek a kiskutyámért amit nem ingyen sikerült megszereznem, de híres kenelből származik, és törzskönyves:) Hoppá:) Na sziasztok bénák akik beszóltatok nekem! A többieknek pedig köszönöm akik nem nekem ugrottak rögtön, hanem segítettek egy linkkel, az ilyen emberek vannak kevesen sajnos! Sok ilyen tuskó van inkább akik beszólnak, de hát nekik ilyet tanítottak otthon, vagy az élet, mert rossz környezetben élnek! Sajnállak titeket!!
2009. aug. 5. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:
2010. máj. 11. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
2010. máj. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.