Lakáskutyákból kerti kutya: félek, hgy megbomlik a szoros kötelék. Jogos?
Figyelt kérdés
2 kutyusommal lakásban élünk, de úgy néz ki, hogy másfél-2 hónap múlva anyuékhoz költözünk. Ott nemigen lehet benn, illetve ez olyan kialakítású ház, hogy a szobák egymásból nyílnak, és az én szobám egészen bent lenne. Valószínűleg a kutyák az udvaron lennének. Félek, mert eddig bármit csináltam, mindig ott voltak, tévézés közben mellettem ültek, egyszerűen úgy érzem, nagyon szoros kötelék alakult ki. Nem fog ez lazulni, ha az udvaron lesznek? Hisz akkor kevesebbet leszek velük. Természetesen ugyanannyi időt fogunk sétálni (2-3 óra), de ezt napi 3 helyett 2 alkalomra fogjuk felosztani. Kutyasuliba is járok, tanítom, nevelem őket.2012. szept. 8. 12:56
11/13 A kérdező kommentje:
Bele fognak, mert amúgy nem költözök, ők pedig nagyon szeretnék, ha mennék:D
2012. szept. 8. 17:21
12/13 Szilvi & Argos válasza:
Te kis zsaroló :D :D :D
13/13 A kérdező kommentje:
A kutyáimért mindent:D
2012. szept. 8. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!