Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyerek vagy kutya nevelés?

Gyerek vagy kutya nevelés?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket nehezebb nevelni? A gyerekkel tudsz beszélni, kutyával nem. Viszont az utcán ha megnézzük, a gyerekek fegyelmezetlenebbek, mint a kutyák. Mi a véleményetek?
2009. júl. 29. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek felnevelése után , a gyerek nevelése hosszadalmasabb ,nehezebb .

a tini lányok nevelése ...oh jézusom ...:):):)

most egy berni pásztort is nevelünk , könnyebb ,egyszerűbb :):)

a tini lány viselkedésén, egyéniségén,és hozzáállásán sokat segít a kutya.

fordítva kevésbé igaz :):):):):):):)

ja,és ha a kutyára csapsz ,többen lesznek kik elitélnek,mindha a gyerekre csapsz :):):)

érdekes ez a világ

2009. júl. 29. 14:45
 12/13 anonim válasza:
Nekem van egy 20 hónapos kisfiam és egy 4 hónapos kutyusom, egyikkel sincs probléma, szerintem ha nyugod hangon beszélünk velük akkor kezelhetőek.
2009. júl. 29. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Aki jól lepontozott annak annyit, mennyivel lenne jobb, ha hoznék lakótelepi lakásba kutyát, nehogymár rossz ember legyek, és ne tartsak, reggel elég ha a gyereket ellátom, elviszem ovi, utána pedig este jövök haza, mert dolgozom, szintén a gyerekkel törődök, elhozom nagyitól, stb. Feltakaritanám a kutya után a szart, a pisit, mert napközben senki nem tudná levinni, de én sem reggel, sem este, mert azt az időt a gyerekemre fordítom. Változatlanul fenntartom, hogy gyerek, mert kutyára nincs időm. Irigylem azokat, akiknek még állattartásra is van idejük és lehetőségük. Lehet lepontozni.
2009. júl. 29. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!