Meddig fog még tüzelni?
Kb. kedden, szerdán kezdett tüzelni a kutyusom.
A kan kutyák kaparnak a kerítés alatt.. (pedig le van betonozva) és félek hogy bejönnek (tavaly szét szedték a szomszéd kerítését!!) a kutya éjszaka a szobámban alszik, napközben anyum figyel rá, de féltem.
Mit tudnánk tenni?
Mielőtt írnátok tavasszal lesz ivartalanítva (amint bejön a jó idő!)
Menne így is.. kis kötsöög.. -.- <3 :D
Vinném.. de jönnek a hidegek.. nagyon rendkívüli eset hogy bejöhet.. amúgy kizárólag kinti kutya (de érdekes módon szoba tiszta.. o.O) és nem akarom hogy meg fázzon a seb.. így is hűvös van éjjel.. hát még egy hónap múlva akkor?!
Kicsit bele ástam magam..
Ezt találtam: [link]
Szerintem ő már most megállna a kannak. :S
Legalábbis mikor végig simogatom a testét akkor mikor a farához, hasához ér a kezem emelget a farkát meg úgy tesz mintha ő a "kannak" hinné a kezem.. o.O
A seb kb. 2 hét alatt begyógyul, de amint kiment az altató a kutyából, már ugyanúgy viselkedik, mint a műtét előtt.
Emiatt nem szükséges bent aludnia, de inkább az ivartalanítás miatt aludjon bent 2 hetet, mint a tüzelés miatt félévente három hetet, nem?
Októberben már el tudod vinni a műtétre, és október végén már el is felejtettétek, a seb gyorsan gyógyul, a kutya pedig pár nap után szinte semmit sem érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!