Van egy staffordom lassan 18 hónapos, és elkezdtem vele -hát nem most már régebbe-edzeni. Mitól lesz látható eredménye?
Futtasd, ennyi. nem a kajafüggő,hogy izmos e.
csak ennyi:rengeteg fehérje legyen meg.
Elvileg minél jobb minőségű az amivel eteted, annál szebben fog fejlődni, ez igaz az izmokra is, bár nem egészen úgy ahogy kérdezted, szóval csodát nem fog művelni, de várhatóan jobb lesz. Vagy ha hirtelen szemmel látható eredményt nem is produkál legalább egészségesebb, minőségibb ételt kap a kutyád, ami a későbbiekben kihathat az egészségére.
Ennyi idősen szerintem még csodát ne várj, és a csupa izom kutyák sem néznek ki egész évben úgy, mert az nagyon megterhelné őket (valahol van egy jó cikk, amiben le is van írva), pihentetni is kell néha a szervezetüket.
Visszatérve a tápokra, az arion, dog chow, royal ha jót akarsz felejtős, az acana már sokkal jobb. A brit care is nagyon jó minőségű, gabonamentes táp, a taste of the wild szintén. Ha alacsonyabb árkategóriában keresel, akkor kb az arion árában (attól függ hol veszed, lehet olcsóbban) ott van a cibau, ebből lehet kapni tenyésztői kiszerelésben, csak ajánlani tudom. Kb ugyanez, csak kicsit drágábban és több gabonával (nálam ezért is felejtős, de az arionnál még mindig sokkal jobb) a kennel's favourite. Árban még lejjebb ott az ecopet és a brit premium.
Hegyen-völgyön fel-le futtatás és az úsztatás nagyon szép izmokat tud eredményezni, az utóbbi ráadásul kímélő mozgásforma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!