Miért jön ki olyan lassan a törzskönyv a MEOE-nél?
Figyelt kérdés
a tenyésztő másfél hete igényelte, azt mondta lehet 2 hét de lehet másfél hónap, míg megérkezik.
az állatorvosnak fogják küldeni postán. nem volt olcsó a kiskutya, jó helyről van így bízom bennük, remélem nem hiába. volt már valaki hasonló helyzetben?
2012. szept. 5. 11:21
1/17 anonim válasza:
2 hét az nem sok. :) Reális a 3-4 hét.
2/17 anonim válasza:
Igy igaz, ahogy a tenyésztő mondta. Alombejelentőt, fedeztetési jegyet láttad???
3/17 anonim válasza:
Nekem ugyan macskám van, de a törzskönyvet mi is csak pár héttel később kaptuk meg. Akkor én is már kezdtem elveszteni a bizalmamat, de minden rendben volt végül, csak én paráztam túl. :)
Milyen fajta a kutyusod? :)
4/17 A kérdező kommentje:
láttam persze. mondta h chippel együtt küldi a dokinak.
most 8 hetes a kuytus, és bigli :D
2012. szept. 5. 11:35
5/17 anonim válasza:
Atya ég, beagle? :D Nem bírom. Ha meglátok egy ilyen kutyát, ingerem van, hogy meggyömöszöljem. Tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, ne haragudj! :)
6/17 anonim válasza:
A "Nem bírom"-at arra értettem, hogy annyira aranyosak azok a kutyák, nem bírom ki, hogy ne simogassam meg. A kutyákat bírom. Ma nem megy a fogalmazás, mindent kétértelműen írok. Bocsi!
7/17 A kérdező kommentje:
semmi baj (: :D ezzel én is így vagyok nehéz megállni, hogy hagyjam aludni. most is itt szunyál a lábamnál
2012. szept. 5. 12:48
8/17 anonim válasza:
Úr Isten, de aranyos. :) Fiú vagy lány? És mi a neve?
9/17 A kérdező kommentje:
kislány, és Jammy (: mint a szamóca-dzsem :D
2012. szept. 5. 14:24
10/17 A kérdező kommentje:
2012. szept. 5. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!