Létezik az, hogy egy hét alatt rendbe jött a kutyám lába a GF600-tól?
Az immunovet immunerősítő, a GF600 az izületeket támogatja, nem váltja ki egyik a másikat és az állatorvos nem kap jutalékot utána csak max. ha árulja.
Igen létezhet, tényleg nagyon jót tesz az izületeknek és nagyban segít ilyen esetekkor is. Add neki tovább amíg növésben van, utána esetleg évente 2-3x kúraszerűen ha nem akarod folyamatosan adni és így szépen szinten tudod tartani, nem fognak olyan gyorsan kopni majd az izületei.
ma 10:20
Nem az állatorvosnál vettem, hanem netről rendeltem, csak elvittem neki megmutatni. Te valami másra gondolsz. Amúgy nem olyan vészesen drága, hiszen a 300 db-os 15000 ft, és több hónapig elég. Néztem olcsóbban más fajtát, de abból többet kellett volna adnom a kutyának, úgyhogy amíg ez kb fél évig elég, addig az 3 hónap alatt elfogyott volna. De köszönöm a válaszod. :)
Természetesen továbbra is adni fogom neki rendszeresen, amíg ki nem fejlődik a teljes testmérete. Aztán ahogy írtátok, kúraszerűen adom majd neki, ha már nagy lesz. Akkor ezek szerint ő most a szebb időszakot éli, mert most vaskos inkább. Eddig hosszúnak és nyúlánknak tűnt, most úgy ahogy arányos. A táppal nagyon vigyázok, igaz Acanával etetek, de igyekszem megtartani normál állapotúnak a súlyát, sokan már lesoványozzák, és azt hiszik nem etetem. Hiába mondom nekik, hogy állatorvos is azt mondta inkább legyen kissé soványka a kutya, mint kövér. De nem vészesen sovány, ugye ahogy nő, nyúlik, és sokaknak ezért tűnik soványnak. Pedig nem éheztetem. Féltem őt, mert látszik rajta, hogy nagy korában hatalmas kutya lesz, nagyok a mancsai. Na, abbahagyom a dumálást, köszönöm szépen mindenkinek, hogy írtatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!