Mennyire szokványos dolog az, hogy ivarzáskor a fiúkutya az ellenkező irányból (a feje felől) hágja meg a lánykutyát?
Már nagyon sokszor láttam, de még mindig nem bírom megállni röhögés nélkül, mikor elkapja az első lábaival és az alsó testrészével a fejét taszigálja. :DDD
Aztán van úgy, hogy közben ügyesen átfordítja és egy kicsit hátulról is csinálja, utána megint elölről. :DDD
Nagyon-nagyon vicces, de tényleg-.-
Tenyésztő vagy(mondjuk, akkor nem kérdeztél volna ilyet, főleg nem röhögnél rajta)?Ha nem, akkor ivartalanítva vannak a kutyáid?Mit jelent az, hogy fiú- meg lánykutya?Én csak a szuka és a kan jelentését ismerem...Kifejtenéd?
2-es:
Kanra és szukára gondoltam, csak spontán így írtam. A kan már ivartalanítva van egy ideje, de előtte is ezt csinálta. Távolról sem vagyok tenyésztő, nem is értek annyira a kutyákhoz, csak annyira, amennyire éppen szükséges.
Hát, mivel gondolom, hogy egyszer sem fedezett még az ivartalanítás előtt, akkor biztosan azért, mert tapasztalatlan.De még mindig nem értem, hogy mezen a vicces.Mondjuk eléggé zavarbahozó,de szerencsétlen akkor sem vicces.Így már teljesen szokványos, ezen nem kell meglepődni.
Nem akarok beleszólni, de a szukát is ivartalanítanod kéne, ha a tied.Egészségügyi szempontból.
Most mondhatnám, hogy büszke vagyok rád,hogy még van ezen az oldalon olyan gazdi, aki hobbikutyáját ivartalanította, de még büszkébb lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!