4 honapos németjuhász szukám erös nyurga csontozatu nagyon gyorsan nöl mindenki mondja hogy sovány de a kaját rendesen megkapja mit agyak neki amitöl felszed de 27%százalék alatt van a fehérje mennyisége?
tegnap 19:58
Nem az számít, mit ajánlanak, hanem az, a kutya miként emészti meg azt a bizonyos tápot. Hasmenés lehet---nem megfelelő neki az a táp,
többet kap, mint , amennyit fel tud dolgozni.
4 hónaposan hogy lehet szűrve dp-re? 6 hónapos korban csinálnak előszűrést és felnőtt korában a véglegest, addig még bármi lehet.
4 hónaposan 21 kg? Szerintem sok. Nekem bullmasztiffom van, most néztem meg az oltási könyvét, 4,5 hónaposan volt 19 kg és azért a bullmaci nagyobb testű, mint egy nj.
Napi 1,25 kg kaja is rengetegnek tűnik, ebben a korban kb. 30dkg körül volt a kutyám napi adagja (Happy Dogot evett). Lehet, hogy vékony a kutyusod, de hogy magasságra hirtelen nő, az tuti. Milyen magas?
Így leírva a súly sok. Átlagban ahány hetes, annyi kiló. Ez az átlag, hangsúlyozom.
Valóban a sok találgatás helyett jó lenne pár fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!