Melyik kutyássport illik hozzá?
AZ agilityre én is gondoltam,de az a baj,hogy azt otthon nem tudom gyakorolni,ahhoz mindig sulipályára kell menni.
A frizbizés hogy van,mert azt nem nagyon ismerem.Ezt tanítják valahol?Mert azt hallottam,hogy versenyek vannak.
a frizbiről olvashatsz a www.flydogs.hu oldalon.
Sok hasznos olvasnivalót találsz , és ha belépsz a fórumra nagyon sokat tudnak segíteni az ott levők, nekik nyugodtan felteheted a kérdéseidet.
Egy labradorral normális retriever munkát csinálni manapság már snassz?? Én inkább azt javaslom: apport, jelölések, blindok stb - tehát igazi vaádszmunka, amire ez a fajta ki van tenyésztve.
Hol az az itt?
Egyébként a vadászkutyázásban az a jó h nem igényel folyamatos kiképzői/edzői jelenlétet. Elmész egy pl hétvégi tréningre: megtanulsz egy-két dolgot amit utána otthon ki tudsz dolgozni, ki tudsz gyakorolni. Majd 2-3-4 hét múlva egy hasonló intenzív tréningre elmész.
Ma utánaolvasgattam a témának,tényleg lehet otthon is gyakorolni.Ami biztos,hogy versenyekre járni nem szeretnék,de akarok valami feladatot adni a kutyának,amit élvezünk mind a ketten.
Esztergom mellett lakok,itt a közelben nem hinném,hogy van aki ezzel foglalkozik,de javítsatok ki ha tudtok valamit.Az itteni sulikban főleg NJ-okkal dolgoznak,szinte csak öv munka van.Erre meg biztos hogy nem viszem a kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!