Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha ilyen keverék hogy lehet...

Ha ilyen keverék hogy lehet agresszív?

Figyelt kérdés

Van egy bernáthegyi golden r. keverékünk. Hogy lehet agresszív mikor ilyen fajták keveréke? Emberekhez vopt szoktatva még is hamis, domináns a kutyákkal egyedül a baromfikat tűri meg. Még a gyerekekkel barátkozik is meg a nőkkel is de állatokkal vagy idegenekkel nem fér meg és direkt keresi a másik kutyánkkal a konfliktust és ha a kicsi kint van ki tudná dönteni a keritést. Mitől lehet ilyen ha ezek a fajták nem?

A kutyasulival ne gyertek légyszi mert NINCS rá pénzünk ha lenne már vittük volna.

Ès azt is tudom hogy meg kell nevelni mivel még elég fiatal ezen dolgozunk és már olvastam is ilyenekről de még utána járok jobban a témának.

2012. szept. 3. 18:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jaj és a csavargás az nem tudom hogy lett értve de úgy volt hogy 2 napra elment a másik kutyánkkal aztán haza jött de csak ő egyedül.
2012. szept. 4. 07:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát ez egyrészt szomorú, másrészt úgy értettem, hogy ha egy kutyának van vezetője, akkor addig, amíg a vezető nem hívja "vadászatra" - sétálni:), addig ő nem megy sehova.

Ha ő egyedül úgy döntött (és most mindegy, hogy ott volt-e a másik kutyus), hogy elindul, az annyit jelent, hogy Titeket nem tekint vezetőnek, nem vár a parancsodra,...

(Régen nekem is volt szökős kutyám... aztán elkezdtünk kutyasulizni, rájöttem egy csomó hibámra, és ma már tárva-nyitva hagyhatom a kaput, ha nem mondom név szerint, hogy ki jöhet sétálni, akkor senki nem megy ki - és akkor is, ha mondom, csak az jön velem, akinek a nevét mondom.(4-en vannak).

Ja, és nem is hisztizhetnek utánam.

2012. szept. 4. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!