Van olyan táp, ami kutyának és macskának is megfelel?
Na most feladtátok a leckét...
Nem kéne nagyon magasra mert a kutya kistestű, de így is gondolkodhatok.
Köszi azért, keresem a helyet.
Nem véletlenül készítenek külön tápot a két fajnak.. mások a szükségleteik!! És a különbség életbevágó!!
Ahogy írták, máshol etess, a cicák úgyis szeretnek felmászni magasabbra, tedd fel a tálat. Mutasd meg a cicáknak, úgy megtalálják. A kutya viszont tényleg ne egyen egész nap..
Szerintem nincs olyan táp, ami mindkettőnek jó. Teljesen mások az igényeik, és szükségleteik. Nem véletlenül van külön táp a részükre.
A kutyának egyébként sem jó, ha folyamatosan van előtte étel. Ráadásul a cica eledel sokkal több fehérjét tartalmaz, ami nem tesz jót a kutyának.
Esetleg ne engedd a kutyust a konyhába,amig megtanulja hogy ne falja fel a macska eledelt.
Itt nálunk a szomszéd úgy oldotta meg, hogy a cica étele az egyik szobában van, ahová a kutyáknak nincs bejárása.
Köszi!!!
Sajnos a konyha boltíves, nincs is ajtó, így elzárni, külön helyiségbe tenni nem tudom.
Majd esetleg kiviszem a macskákét az előszobába, azt el tudom zárni a kutyus elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!