Román honfitársak! Nálatok legális még a kutya fülének vágása?
Nálunk betiltották. Szerintem ez egy hülye törvény!
Lehetséges még nálatok ez a beavatkozás?
Romániában, Szerbiában is lehet fület vágatni! Viszont tuti találsz itthon is olyat aki megcsinálja, senkinek nem kell tudnia hol illetve ki csinálta ;-)
A sok hozzáértőnek üzenem semmivel nem fáj jobban egy fülvágás ami csak porc mint bármi más beavatkozás!!!
A törvény igaz, hogy tiltja a fül vágását de egészségügyi okokból viszont lehet;) azt meg nem mondja meg senki, hogy nem azért lett vágva !
Akárhova is mész legyen nálad egy kép ( fül ) milyen fület szeretnél!
Ha kiállításra akarsz majd menni vele sok helyen nem lehet, Magyarországon , Szerbiában, Romániában és pár országban továbbra is lehet vinni vágott fülű kutyákat!
Köszönöm a választ ilyesmit szerettem volna hallani!
Nos hát sok embert kérdeztem már nálunk nem vállalja senki.
A helyi állatorvos apám barátja beszéltek is de nem akarta vállalni. Azt mondta illegális és nincs is sablonja. Még én megpróbálok beszélni vele.Elkészítem a sablont amit meg is tarthat és egészségügyi beavatkozás lenne ez.
Ha nem akkor végül is Románia ittvan tőlünk 40kmre egye fene átviszem.
Amerikai staffordshire terrier.
A sablonja egyenes azt még eltudom készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!