Ciprusra kutya kivitel, hogyan?
Szia
Amennyiben kisméretű kutyusról van szó, tudom a megoldást számodra. Pár hónapja én eléggé megszenvedtem ezzel, hogy információkat gyűjtsek, de azóta már 3 hónapja kint élünk. Tehát ha szállítóboxxal együtt nincs több 8 kg nál a kutyusod, az Aegean Airlines a megoldás. Budapestről Athénba megy először a gép, de ott általában közvetlen csatlakozással jutattnak el Larnacara. Ami számomra a legfontosabb volt, hogy az utastérben utazhasson velem a kiskutyám, különben ki sem jöttem volna Útlevél, chip és az oltások kellenek. Karantén már nincs! A repülőtéren sem kell már jelenteni, hogy kutya érkezik az országba, a neten böngészve ilyen információkra is bukkanhatsz.
Nekem a bravofly-os csapat intézett mindent. Le kell adni a repjegy foglalásakor az igényt, hogy kutyát szeretnél szállítani, a szállítóbox méretét. A kutyus utazási díját ami júniusban 65 euro volt Ferihegyen fizeted.
Bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz.
Üdv:
Reni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!