Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyaruha állatkínzás?

A kutyaruha állatkínzás?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem állatkínzás!Jó nyáron nem kell ruha....de télre pl.mopszoknak jó,ha van!Igaz a kutyacipő picit nevetséges,de szerintem azért hasznos,mert a nagy hóban a lábon keresztül az egyik legkönnyebb felfázni!És a kutyaruha szerintem nem nevetséges,de ez az én véleményem!Szerintem édi,ha 1 kutyán ruha van....de ha a kutya nem szereti a ruhát nem kell erőltetni!
2009. nov. 10. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem állatkínzásnak minősül.Nagyon rossz lehet neki, hogy mindenféle cuccot ráadnak.Gondolj csak bele
2010. ápr. 5. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:

van a környékünkön egy emberke

és a kiskutyájának van egy kis piros kendője,tök cuki,és nem is csicsás mert csakegyszínő :D

meg persze télen elviselhető a ruha(bár 20 méter hóba ne vidd ki a yorkidat meg a westiedet)

de a túl csicsás áh nem

2010. ápr. 13. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:

kedves kérdező..

kutya cipő hülyeség?

az értelmesebbek azért találták ki hogy télen ne marja ki a só a kutyák(kis testűtől nagytestűig) lábát,mert aki télen az utcán kell hogy sétáltassa a kutyáját az bizony nem tudja kikerülni a sózott járdákat.

csak gondolj bele mit csinál a cipőddel a só télen..

a kutya ruha persze hogy hülyeség annak akinek a kutyájának nincs rá szükség.

én is úgy voltam vele h nem kell ez az én kutyámnak,és kapott egy szép tüdőgyulladást,aminek a kezeltetése 30ezer forintot súrolta..

és mindenki eltudja dönteni hogy az ő kutyájának szüksége van e a ruhára.persze egy német juhásznak nincs..de pl egy chihuahuának van.

2010. nov. 4. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!