Tudtok mondani Budapesten a Deák tér vagy a Déli p. u. környékén állatmenhelyeket?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!:)2012. aug. 31. 22:37
1/13 anonim válasza:
Városban nem lehet állatmenhelyet tartani, csak külterületen.
Itt keresgélhetsz a budapesti és környéki menhelyek között.
2/13 anonim válasza:
Belvárosban nemigen szoktak állatmenhelyeket fenntartani... Budapesten 2 olyan menhely van, aminek van telephelye, a Noé és Rex, mindkettő elég kieső helyen van. Segíteni szeretnél, vagy miért kérdezed?
3/13 A kérdező kommentje:
Hát szeretnék egy kutyát és ha lesz, akkor legalább olyat szeretnék, akinek ezzel megmenthetem az életét. Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 31. 23:04
4/13 anonim válasza:
Noé Állatotthon Rákoscsaba határában, az M0-ás közelében van. Rex Állatotthon pedig Káposztásmegyeren, de ez utóbbi könnyen megközelíthető az M0-ás és a Megyeri híd felől, Óceánárok utcában van. A Fehérkereszt a sintértelepi örökbefogadást (Illatos út) felügyeli, ez utóbbi is félreeső helyen van.
5/13 anonim válasza:
Én nemrég hoztam a REX Állatszigetről. [link]
7/13 anonim válasza:
Ha életet akarsz menteni, akkor menj az Illatos útra. Sajnos ott nem lehet ismerkedni, sétálni a kiválasztott kutyával. Lehet, hogy menni sem fog vagy fél az utcán. Menhelyeken van kutyaiskola, ismerkedés több alkalommal, ráadásul chippel, oltásokkal, ivartalanítva kapod meg. Az igaz, hogy nem ingyen.
9/13 anonim válasza:
De, lehet ismerkedni az Illatoson is, meg sétáltatni. Más már ott a rendszer, kezdenek civilizálódni :)
10/13 anonim válasza:
Előző kutyánkat 2001-ben hoztuk el onnan, akkor még nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!