A kutyám nem hajalndó le jönni amikor le szeretném vinni. Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
segítsetek a jutalom falat sem müködik és attól félünk beteg lesz és akár bele is pusztulhat. Ha húzni akarom akkor hátrál.! és ilyenkor mindig későn tudjuk csak levinni nagyon szeret itthon lenni, jól érzi magát h biztonságban van.2012. aug. 31. 11:16
11/16 anonim válasza:
A lenti meleg miatt kérdezem. Akkor nem akar lemenni, amikor legmelegebb van vagy ez teljesen változó időpontokban jön elő nála?
12/16 A kérdező kommentje:
váltózó mert tegnap este is ezt csinálta vártunk vele és le jött.de akkor is menekült félek attól nem szereti ezt a környéket bocsi de tele van cigányokkal meg hangzavaros nagyon ez a környék.de ezzel nem tudunk mit csinálni nagyon félős.
2012. aug. 31. 12:08
13/16 anonim válasza:
Véleményem szerint - nem tudom az előtörténetét - valami negatív hatás érhette, és ettől nem szereti a sétákat. Igazából -több féle módszert kipróbálva - kéne neki megmutatni, hogy lent lenni igenis jó.
Milyen jutalomfalattal próbáljátok? Próbáljátok meg virslivel, párizsival, sajttal, valami ínycsiklandozó dologgal. Én azt csinálnám, hogy póráz nélkül megpróbálnám a bejárati ajtóba hívni, amint ott van jutifalat, leültetni, nyugisan rácsatolni a pórázt. Ezt többször elismételni, és minden kis lépést dicsérni. Figyeljetek arra, hogy csak arra dicsérjetek rá, ha megmozdul, arra amikor hátrál, fél NE, azt ignoráljátok teljesen.
Tudom, hogy sétálni muszáj, de valahogy próbáljátok meg ezt a módszert, mert szerintem hatásos lehet.
14/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat.csak az a gond egy nap ilyenkor csak egyszer tudjuk le vinni.
2012. aug. 31. 12:52
15/16 anonim válasza:
Amikor sikerül, akkor próbálj meg ne stresszelni, tedd élvezetessé számára. Ha nem szereti a környéket vidd el onnan, vidd csendes helyre, ahol ketten vagytok, ott játszatok, tanuljatok kettesben. Szépen lassan majd hozzá fog szokni, hogy az ilyen helyzeteket figyelmen kívül hagyja. A pozitív megerősítés legyen a cél, élvezzétek vele a sétát és ő is fogja. Kitartás a kulcsa mindennek.
16/16 A kérdező kommentje:
ez annak az illetőnek szól aki azt írta h kutya nem való panelba.bocsi h ezt ilyen későn írom csak nem tudtam írni! itt az a lényeg hogy szeressék és megadjanak neki mindent ami kell és foglalkozzanak vele.vannak olyan emberek akik kertes házban laknak és van kutyájuk és még is elhanyagolják bántalmazzák a kutyákat,hagyják hogy a nyakörv belevésődjön a nyakába.hagyják hogy bolhás legyen kullancsos.akkor miről is beszélünk??!
2012. aug. 31. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!