Kínai kopasz kutya lehet szőrös?
Oké a kérdés nem túl egyértelmű.
Nézegettem kutyás hirdetéseket,és láttam kopaszkutyás hirdetést,gondoltam megnézem milyen egy kopaszkutya.:D
És egy alomból származó kölykök közül 2nek kopasz volt az oldala,2nek meg nem,és a kopaszokat 10ezerrel többér adják.(20 a "szőrös" 30 a kopasz)
Szóval nagyon gáz,nagyon kivűl esik a fajtától ha kicsit se kopasz?
(Nem tervezek venni,csak érdekel.)
Szia!
Teljesen természetes, ha egy kínai alomban különböző szőrű, és színű kutyák születnek!
Egy kínainál SOSEM lehet tudni előre, milyen kölykök lesznek!
Néha még maga a tenyésztő is gondban van, hogy kopasz, vagy powder kutyusa lett-e, mert van annyira szőrös "kopasz" is. Ezeknek a kutyiknak kizárólag a hónaljuk, ill. a hasuk szőrtelen./hairy hairless/
Mégis éppen ezek a kelendőbbek kiállítási célra, mert őket lehet aztán úgy nyírni és felkészíteni, hogy gyönyörű show kutyusok lesznek belőlük.
Csak a true hairless kutyusoknak nincs a testén szőr, csak a fejükön, farkukon, lábai végén, de az nagyon ritka, hogy ne kellene még őket is borotválni, mivel 1-2 kóbor, gyenge szőrszál náluk is megjelenik a testen itt-ott.
A pofijukat meg mindnek borotválni kell, akár szőrös, akár powderről van szó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!