Riga márkájú (auchanban kapható) kutyaszőrnyíró gépről vélemények?
XD én sem.
Vegyél ostert nekem az vált be. De ha nem szakmához kell csak otthonira vedd meg,pár használat után úgy is tönkre fog menni, ahogy olvasgattam anno ezekről a bolti gépekről :D
szegény kutya,nagyon elhanyagolt?
Nem lenne olcsóbb ha gép vásárlás helyett,elvinnéd egy olcsóbb kozmetikushoz? Nem kell flancos hely,kopasztáshoz mindenki ért:) Vagy akár házhoz hívhatóak is vannak az még olcsóbb.
ha nem rendszeres nyírásra kell akkor biztos jó. Elég olcsó 2 nyírás után már visszahozza az árát :-)
Viszont nekem van andisom is meg moserem is hát nem vagyok elragadtatva egyiktől sem pedig nem a legolcsóbb gépek!
A Lidl-be is van néha 4000.-Ft. körül gép olyat is vettem 2 éve ( kíváncsi voltam milyen ennyiért egy gép ), kb. 15-20x nyírtam már vele és még működik semmi baj viszi a szőrt rendesen)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!