Nőstény beagle kutyámnak mely oldalakon találok kan beagle kutyát pároztatni?
8-as
Igen szeretem a beagle fajtát, azért van nekem is az.
És azért szeretném pároztatni mert szomorú és mindig a kerítésnél van. Úgy vagyok vele inkább én pároztatom fel mint hogy egy utcáról bejövő korcs kutya csinálja fel.
Jézusom tényleg azt hiszed hogy boldog lesz ha felcsináltatod ? Olvass már utána a kutyák tartásának.
Egyébként nem értem miért kell lepontozni az ésszerű válaszokat?
Miből szűrted le, hogy azért szomorú és ül a kerítésnél, mert kiskutyákat szeretne?
Nem, ő nem szeretne kiskutyákat, nincsenek ilyenfajta gondolatai, érzései, nem szeretne anyuka lenni, nem lenne tőle boldog, ő ugyanis ösztönből nevel, nem szeretetből, ez nem ad neki semmi plusszt.
Attól viszont boldogabb lesz, ha elviszed rendszeresen sétálni és sokat játszol vele, talán akkor nem fog bánatosan ülni a kerítés előtt és kifele bambulni, hogy de jó is lenne kint lenni.
Te aztán tudod, hogy mit jelent a felelős állattartás...
A kutyának a párzás fáj. A vemhesség 2 hónap macera, az ellés fáj, majd újabb 2 hónap macera, amíg a kölyköket neveli. Ezt követően esélyes, hogy valamilyen ivarszervi baja lesz, de az emlődaganat is esélyes.
Mennyit sétáltatod naponta?
"Igen szeretem a beagle fajtát, azért van nekem is az. "
Akkor miért szeretnél hozzájárulni ahhoz h tovább korcsosuljon, h teljesen eltűnjenek azok a tulajdonságai amiért beagle a beagle. Miért szeretnéd h esetleg nálad szülessen örökletes betegségektől terhelt kutya, mert nem vagy tisztában az örökléstannal és azzal h a te kutyád mit hordoz és az adott kan? Miért szeretnéd, h egy tőled kikerült kölyök vagy esetleg annak a kölyke menhelyre/autó kereke alá/szaporítótelepre kerüljön?
Az meg h áll a kerítésnél annyit jelent, h nem foglalkozol vele eleget, nem sétáltatod eleget. Akkor tennéd a legjobbat a kutyádnak, ha tényleg szereted és nem csak mondod, ha fognád, elvinnéd ivartalanítani és utána minél több időt foglalkoznál vele és tanítanád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!