A ti kutyátok is el szokta ásni a játékait?
mondjunk nálunk ilyen jellegű baj, bár mondjuk van mikor elég rendes lyukakat ás mert látott egy vakondot :)
egyszer az egyik ilyen textilből készült csontját vettem kis a földből ami félig volt elásva
Nincs kertünk, de a takaróba beleássák a kutyusok a játékaikat, illetve a lakás olyan pontjaiba tüntetik el, hogy soha többet nem is látom azokat a játékokat.
Ugyanez a dilemma, kb 3 játék maradt meg, de nem sokáig, szerintem. :)
A futtatón néha elássák (erre figyelek, mert tilos az ásás ott), de leginkább csak rohannak vele.
Az egyik a jutalomfalatokat ássa el séta közben... vagyis ásta el folyamatosan, amikor még adtam neki, ezért inkább már nem adok, ha sétálunk, szóval nem tudom, most is ezt tenné e. (Persze ettől függetlenül sétán kívül kapja őket :) )
Agár-írszetter és palotapincsi-foxi
Nagyon édesek lehetnek. :D
Tavaly kapott egy sípoló (röfögő?) bárányt, amit a tescoban lehetett kapni. Jó nagy darab volt, szóval nem lehetett csak úgy észrevétlenül eltüntetni, de neki sikerült egy éjszaka alatt. Bele se merek gondolni, hova rejthette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!