Mi baja lehet a kutyusomnak?
Nem értem a dolgot, egyrészt a farka mellett meg a hasán az két ellenkező irány, egyik felfele van, a másik meg lefele, másrészt meg el nem tudom képzelni, hogy a végbélnyílása mellett kétoldalt felkússzanak a golyói. Esetleg ha lefotóznéd, miről beszélsz, okosabbak lennénk :)
Amúgy mióta van ez, és doki mit mondott rá? Ha két éves, akkor gondolom látta már állatorvos párszor, és megmutattátok neki ezt a furcsaságot, ha magától véletlenül nem vette volna észre.
Ha van néha tartalom a herezacskókban, akkor időnként visszahúzódnak a herék a teste belsejébe. A hasa melletti "gumó" más tészta.
Orvossal nézesd meg és ajánlatos lenne azokat a golyókat eltávolíttatni.
nem tudom, hogy látta e orvos, menhelyről fogadtuk örökbe nem rég, elvileg mielött elhoztuk állatorvos megvizsgálta, hogy egészséges és nincs semmi baja, a menhelyen ezt mondták
de igazatok van célszerűbb elvinnem állatorvoshoz, még a héten héten egyeztetek időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!