Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Benti kutyust tartók segítségé...

Benti kutyust tartók segítségét kérném!?

Figyelt kérdés
Nemrég került hozzám a 4 hónapos yorki kutyusomat. Nagyon okos kiskutya, így szerencsére nagyjából szobatisztának mondhatom. Viszont az lenne a problémám, hogy nem gondolkodtam elõre, a nyári szünetben tudtam vele foglalkozni, és kijárni vele 2 óránként, de most, hogy kezdõdik a suli, nem lesz rá módom. Anyum itthon van vele egész nap, csak nem fogja tudni kivinni 2 óránként. 100 szónak is egy a vége, szeretném ha az udvar helyett inkább bent végezné a dolgát. Hogyan szoktassam bentre? A kutyapelenke mennyire használ, és ha használ melyik fajta a jó? Vagy elég neki helyette sok ujsagpapir, egy kis pokroccal leteritve??

2012. aug. 26. 20:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom :)
2012. aug. 26. 21:14
 12/24 A kérdező kommentje:
Az jutott még eszembe, mit csináljak ha esõs nap vagy fagyos hideg van??
2012. aug. 26. 21:16
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Azt csinálod, h leviszed. Egy kutyáról beszélünk istenem, nem egy életképtelen valamiről! Eső vagy tél nem árt neki, legfejebb adsz rá valami göncöt.
2012. aug. 26. 21:22
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvességed :DD Nem is arra gondoltam, hogy elolvad. De vannak olyan hetek, hogy egyhuzamban esik az esõ, nyilván saras, koszos lesz, a minden napi fürdés viszont már nem tesz jót a szõrének
2012. aug. 26. 21:25
 15/24 anonim ***** válasza:
A 2 órát told ki mondjuk 5naponta félórával amíg el nem éred az 5-6 órát. Gondolj amúgy bele hogy az estét is átvészeli az meg 7-8óra tehát a 2óránkénti pisi szünet nagyon nagyon sűrű. Az enyém 2-3 hónapos korától teljesen szobatiszta. Csak kitartás kérdésr és ha történik valami baleset véletlen se szidd le csak takarítsd el az kész.
2012. aug. 27. 10:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha saras lesz a LÁBA (mert gondolom nem a mocsárvidéken éltek), akkor letörlöd egy vizes ronggyal. Ha koszos, akkor fürdeted. Ha csak poros, akkor kifésülöd (az amúgy is napi rutin lesz).
2012. aug. 27. 10:10
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

A gyakori samponos fürdetés nem jó a kutyának, azzal semmi baj nincs, ha sima vízzel lezuhanyoztatod, ha sáros lett.

Egyébként van valami foganatja, amiket írtunk, vagy feleslegesen tépjük a szánkat? Mert úgy érzem, keresed az eseteket, mit lehetne bevetni, hogy mégis vki mondja már azt, hogy na jó, esőben rakd rá a pelenkára... Hát, ezt nem fogjuk.

Írták már előttem, hogy kutyád van, nem macskád és bizony hóban, fagyban, szélben, 40 fokban MINDIG vinni kell sétálni.

2012. aug. 27. 10:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi 10:05-ös, mindenképp kipróbálom :)
2012. aug. 27. 10:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul látod. Nem a kifogásokat keresem, nem arra várok, hogy valaki azt írja rakjam le a pelenkát. Új vagyok ebben a helyzetben, elõször van benti kutyám, ezért ÉRDEKLÕDÖM. Nem egyértelmû nekem sok dolog, ezért tanácsot kérek, nem pedig kifogásokat keresek!!!!
2012. aug. 27. 10:19
 20/24 A kérdező kommentje:
10:05: Ne verjem el? Még csak le se szidjam?
2012. aug. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!