Hogyan lehet ismét falkavezér egy gazdi? Bővebben lent.
Akumi, ezért is kérdeztem, hogy mikor morog a kutya, szerintem egyre gondoltunk.
Nekem nagyon egyértelműnek tűnik, hogy a kutya a tulajdonának tekinti a kérdezőt, abszolút birtokolni akarja, és birtokolja is!
Kérdező, én is csak ezt tudom mondani, ez a része a te dolgod! Ne hagyd, hogy az öledbe üljön, hogy mögéd bújjon, tulajdonképpen abból értene, ha fél méteren belülre nem hagynád, hogy megközelítsen.
A gazdája pedig koncentráljon jobban rá, erősítse meg vele a kapcsolatát több közös programmal, az ilyen morgásokat pedig nyugodtan állítsa le abban a pillanatban!
Ó, hát kiderülnek itt a dolgok, ezek szerint mindketten elég súlyos hibákat követtek el.
Pl a gazdája a lehető legrosszabbkor simogatja, mikor épp téged birtokol.
Ezzel azt mondja, nagyon helyes, birtokold csak, hisz te vagy a főnök.
Alapvető hibák vannak, és 100%, hogy nem a nyaralás miatt van ez az egész!
Ez előbb utóbb kijött volna, ugyanis a gazdinak nem vissza kell szerezni a falkavezérséget, hanem így 6 év után, végre nem ártana neki megszerezni azt.
"Nem tudok nem foglalkozni vele, mert ha dolgozom, itt van ő is"
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy akkor durva problémák vannak az önuralmaddal. Csak azért, mert valami ott van, nem kell vele feltétlenül foglalkoznod. Nem nézel rá, nem szólsz hozzá, nem piszkálod; ha zavar, elküldöd vagy ellököd. Vagy egyszerűen csak kicsukjátok abból a szobából, ahol dolgoztok. Legyetek kreatívak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!