S. O. S. Mi lelte a kutyámat?
2,5 éves beagle. Már napok óta fura, bár azt hittem a nagy hőség miatt. Mindig amikor indul furán nyüszög egyet, mintha nehéz lenne neki. De aztán ma, amikor már nem lehet a melegre fogni, sokkal rosszabbul van, nem ugat, nem szaladgál, idegesen járkál fel s alá, remeg a hasa-oldala, amikor simogatom. Rám akart ugrani és nem bír!!!!!!!
Nagyon aggaszt. Orvost ebben a kis városban hiába hívok, ezek ügyeletes dokik, akik disznóbetegségekhez meg tehénellésekhez járnak. Sajnos tapasztaltam már.
Köszönöm szépen a kioktató válaszokat! Mindegy, kár is volt feltennem. Itt vagyok a 6 hónapos ikrekkel, a 2,5 éves nagylányommal, apuka kiküldetésben. Nem olyan baromi könnyű ugrálni. Nyilván nem akarom végignézni, ahogy meghal a kutyám (még leírni is borzasztó), de gondoltam valaki tud valamit tapasztalatból írni. Mert ha olyan választ kapok, hogy jesszus, ez nagy baj, és már tapasztalta, akkor lehet fogok egy taxit aki elviszi, meg bébiszittert a gyerekeimnek, ami durván csak a szállítás 30 ezer. De ha ráér holnapig, akkor már itt is van orvos, vagyis 20 km-rel arréb. Ahova minden gond nélkül rendszeresen elhordtam.
De most vasárnap van!!!Ez a nagy bibi. Ha hétköznap lenne, ki sem írtam volna a kérdést.
De mostmár nem kérek kioktató választ, mert tudom az jön, hogy felelőtlen állattírtó vagyok, mert egyedül a gyerekekkel, milyen butaság állatot tartani :( Hagyjuk is, nem vagyok most jó lelkiállapotban.
Köszi kérdésed. Hőgutát kapott. Az az érdekes hogy hatalmas udvarunk van,rengeteg árnyékos hellyel, minden alkalommal cseréltem a vizét is.
Ma már nagyon jól van, szaladgál, ugrál, ugat, boldog. Nagyon picit érződik a tegnap rajta, de mintha kicserélték volna.
A remegés láztól volt.
Ez a kutya kőkeményen kerüli a vizet. Van kinnt egy nagy lavór amibe belemehetne, de még amikor a gyerkőc medencézik még azt is elkerüli, nehogy ráfröccsenjen. Persze én leszoktam azért öbílteni, de nyilván kevés volt.Ő maghától sajnos nem megy víz közelébe.
De a lényeg, hogy minden rendben lesz mostmár. Jövőre kap egy ventillátort az már biztos:)
örülök, hogy megoldódott a probléma. Jobbulást a kutyusnak.
Esetleg ha nagy meleg van, és lehetséges, próbáld meg kis időre beengedni az előszobába. Ott talán hűvősebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!