Melyik apróbb szemű táp a három közül?
1. [link]
2.
3.
(nem pont ilyen, hanem kék csík van ott a piros helyett)
Melyik az apróbb szemű? Próbáltam zsákon keresztül kitapogatni, de annyira nem ment.
szerintem az utolsónak kisebb a szeme..
OFF-ezek nem jó minőségű tápok,ha teheted inkább vegyél jobbat.. ha pedig a kutyád méretéhez veszel jó minőségűt akkor tuti kicsi szemű lesz a táp!!
nekünk is kistestű kutyáink vannak mi Acanát veszünk és picik a szemek..
Nincs pénzem egy alom kidobott kutyát jobb minőségű táppal etetni. Örülök, hogy az én két kutyámnak meg tudom venni.
Ilyen tápokat tudok szerezni olcsón, vagy ingyen ismerőstől, ezért kérdezem melyik a legapróbb.
Lehet még pedigree-t is, de mind felnőtt táp sajnos.
értem,
a tescoba lehet venni Butcher's kutyatápot annak van kölyök tápja kis és közepes testű kutyákank ,jobb mint a pedigre és nem drága
1-2. vagyok
még Lathams nevű tápot is lehet kapni a tesco-ba és az is jobb minőségű mint a pediggre..nem tudom,hogy arra felé lehet e kapni ,jah és annak is van kölyök tápja
De ezeket a tápokat kb fele áron megtudom kapni ismerőstől. Nem fogok másikat venni! Sőt, lehet ingyen is kapok egy kisebb zsákkal.
Szóval melyik apróbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!