Ez esetben nem, nem felháborító, legalábbis számomra. Politika témában tetted fel a kérdést, ne csodálkozz, ha elhumorizálják.
2012. aug. 24. 23:12
12/20 bamboochatheone válasza:
Akkor a halakat sem kéne megenni mert tartunk díszhalakat? Hiszen hal, hal mindkettő. Aki megeszi annak egészségére. Én pedig úgy vagyok a húsokkal hogy amíg nem tudom mi az és finom addig jöhet.
2012. aug. 24. 23:33
13/20 Ilyent válasza:
De még ha csak egyszet tette volna fel azt a kérdést.
Kultúrális szokások ..(ettől még felháborító, persze). De gondolj bele: indiában valaki egy hasonló forumra azt írja ki épp "Tényleg egyes országokban megeszik a tehenet?".
2012. aug. 25. 06:45
15/20 anonim válasza:
Én nem olvastam a kérdésnél a válaszokat, csak magát a kérdést olvastam el.
Erre csak annyit tudok én is mondani, amit előttem már leírtak, hogy más kultúra, más szokás.
Nekem van egy nyuszim is a kutyám mellett, a nyúlhúst még itthon is megeszik, de ettől nem ítélek el senkit, addig, amíg az én nyulamból nem akarnak pörköltet csinálni.
2012. aug. 25. 07:28
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem felháborító, sőt jó látni, hogy mégha vicc szintjén is, de javul az emberek hozzállása az állatvédelemhez. Veled ellentétben ugynis kérdező, ők már rájöttek, hogy senki nem jogosított fel téged, hogy megítéld melyik állat élete fontosabb, és erkölcsi alapod sincs rá, így aztán egyenlőként kezelik az állatokat. Márpedig, ha megzabálod a tehenet, akkor semmi jogod felháborodni azon, hogy mások meg kutyát esznek.
2012. aug. 25. 08:20
17/20 anonim válasza:
Az etiópok meg megeszik a tengerimalacot...mások a kultúrális szokások. Én tuti nem ennék kutyát, pedig nagy húsevő vagyok. De nem eszek nyulat, bárányt, kecskét, és kutyát sem fogok soha :)
2012. aug. 25. 11:01
18/20 anonim válasza:
A másik kérdésednél csak viccelnek, de igazuk van. Ugyan annyit számít egy tyúk, egy tehén, egy kutya vagy akár egy ember élete.
Különben nekem az felháborító, ahogy szállítják és tartják ezeket a kivégzésre váró állatokat, túlzsúfolva a saját ürülékükben...
2012. aug. 25. 11:19
19/20 anonim válasza:
Na és a zsír vajon honnan van a kenyereden? Más kultúra ezt el kell fogadni. Számomra inkább az felháborító, amikor direkt kínozzák az állatokat legyen az kutya, tehén vagy bármi, mert úgy jobb a húsa meg hasonló indokokból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!