Fű fóbiája lehet a kutyámnak? Mitől? (megy a kéz)
Na szóval van egy 8 hónapos spicc kutyám..
De van egy furcsa szokása.Tehát ha ülök a füben nem lép rá:D
vagy hogy mondjam .nálunk van 1 nagy terület fűből meg beton járdák körülötte meg terasz meg egyéb helyek:DD
,de ez a kutya geyáltaán nem jön a fűre..
ha ülök a fűben és szólok neki csak a betonon megy körbe ha viszont kimegyek egyből odajön..ha kaját adok neki a fűben akkorsem jön be oda csak várja hogy vigyem lea fűröl neki..Ez mitől lehet???
egyébként nem zavar de kíváncsi lennék hogy nektek vannak-e hasonló tapasztalaitok.
a válaszokat köszönöm!!megy a kéz!! :DD
biztos nem szereti, ahogy a mancsát piszkálja. az enyém ugyanezt csinálja a pocsolyáknál, meg a fém dolgoknál (pl az ilyen szellőzőrács-micsodák).
meg hallottam olyat is, hogy fúallergiás a kutya. nekem fur, nem értem, de állítólag van...
Én arra tudok gondolni, hogy ahonnan elhoztad, ott egyáltalán nem látott füvet, s valószínűleg a kutyusod óvatos az új dolgokkal, ezért inkább bele se megy. Lehet azt sem tudja, hogy neki oda bele lehet menni.
Esetleg lehetséges, hogy kellemetlennek is találja a füvet a megszokott járófelületekhez képest.
Mi, amikor járdán megyünk, mellette egy fűcsíkkal, ha megpróbálom leszorítani a kutyámat a fűcsíkra, inkább mögém kerül, de a fűre nem lép - bár egyébként meg nagy élvezettel rohangál a nagyobb füves placcokon, de a járdán való haladás neki presztízskérdés. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!