A táppal van a gond? Pedig eddig bevált (többi lent)
már 1 éve Acana bárányossal etettem a kutyámat, 3x van lent egy nap és mind 3x kaksizott de keveset, de már vagy 1-2 hete , sokkal több a széklete és van,hogy egy séta alkalmával 2x is kakil és elég sokat, amúgy normál állagú a kaksija és ugyan olyan mint eddig de több, mindig ugyan annyi tápot eszik meg, de nem értem,hogy lehet,hogy eddig kevés széklet volt,most pedig sok..
a táppal van a gond?? vagy nem tudom..
mást nem nagyon szokott kapni,max 1-2 szelet szalámit,de mostanában még konyhai kosztot sem kapott,hogy esetleg attól lenne több a széklete,mert akkor szokott csak több lenni ha konyhai kosztot is kap a táp mellé..
most néztem meg az Acana oldalán,hogy 20 g-mal csökkentették az ajánlott napi mennyiséget,pár hónappal ezelőtt még 80 g kellett az 5 kg körüli kutyámnak,most már 60 g volt oda írva..
akkor lehet itt volt a gond,hogy többet adtam neki még a 80 g is olyan kevésnek tűnik,nem hogy 60g :)
akkor remélem az adag csökkentésével helyre áll minden :)
Oks :)
Majd írj, hogy mit tapasztaltál :)
oké majd írok :)
szerintem pár nap és kiderül,hogy az volt-e a gond,hogy többet adtam neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!