Miért nem iszik a kutyám?
Két éves magyar vizslám már 3 napja nem hajlandó inni.
Amikor arra a helyre hívom,ahol az itatója van,behúzza a farkát,lehajtja a fejét és szűkölni kezd,mintha most akarnám helyben megnyúzni.Áthelyeztem az itatóját máshová,de nem hajlandó sehol se inni!
Valszeg az itató a baja,de miért?Eddig mindíg ivott belőle!
Mit tegyek?
Másik tálban próbáltál neki vizet adni?
Én arra gondolnék, hogy az itatójánál megcsípte egy darázs...
adj neki egy másik tálkából vizet,lehet,hogy érte ott vmi "rossz" amit az első is írt,lehet,hogy egy darázs megcsípte amikor ivott,ez rossz élmény volt számára és inkább nem iszik,mert nem akarja a rossz élményt..szóval egy másik tálkából adj neki vizet..
papám kutyája olyan volt,hogy vmiért a kutyatálból nem volt hajlandó meginni a vizet,a földről fűről mindenhonnan lenyalogatta de a kutyatálból nem, aztán egy vödörbe tett vizet a papám és onnan ivott, azóta se derült ki miért nem ivott a kutyatálból bár gyanítom mert fém volt és lehet,hogy a csillogása vagy vmi miatt ott nem érezte jónak az ivást, a kajás tálja egy műanyag tál volt az nem csillogott/fénylett mint a fém tál..
Hogy miért nem iszik szegény azt nem tudom de én megpróbálnék húslevest, tejet,gyümölcslét "felszolgálni" neki hátha rááll valamelyikre.
Nehogy kiszáradjon főleg ebben a kánikulában fontos lenne mindent kipróbálni.
Nagyon köszönöm a tanácsokat!
Új tálban adtam neki inni és most már iszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!