Miért félhet a kutyám a kocsiban?
Kiskorában a nagyobb járművektől félt, kamion,busz,vonat és autózni sem szeretett(ellentétben a másik két kutyámmal.)
Ma is vittem autóval és ez előtt már sokszor ült autóban de még most is összerezzent amikor motoros ment el mellettünk, a vasúti átjárónál pont mi voltunk az elsők mikor lecsukódott a sorompó és ahogy eljött a vonat először csak figyelte ahogy közeledik majd meglapult és megmerevedve nézte ahogy elhalad ,még a lihegést is abbahagyta aztán ahogy elment még utánanézett gyanakodva és újra elkezdett lihegni majd érdeklődve szemlélte tovább a környezetet.
Tehát már nem fél úgy ahogy régen de már majdnem 2 éves lesz és furcsállom,hogy még most is meg-meg ijed sokszor.
Erről leszokik vagy mindig így fog utazni?
Szerintem le fog szokni róla.
Nekem van egy 2 éves vizslám,aki régen félt az autóktól és be se akart ülni a miénkbe,de most már megszokta a körülötte lévő járműveket és gond nélkül ül be az autónkba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!