Elfogadható-e, ha egy kutyus hirtelenharagú?
Szerintem elsősorban most nem kutyaiskola kell,hanem vasszigor.
A kutya van értetek,nem ti a kutyáért. Az hogy régen trauma érte egy dolog, mostmár jó helye van, illene neki meghálálni a törődést.
Semmi nemű agressziót ne nézzetek el neki, minden rossz húzását toroljátok meg,még akkor is ha hanyatt vágja magát,hisz ezzel ugyan megadja magát,de megtanulta "felhasználni" ellenetek.
A foxit simán elbírod,meg tudod rázni a nyakbőrénél fogva,ha valami rossat csinál, általában ez a fogás be szokott válni...
az oké,hogy nem akartok neki rosszat, de ha hagyjátok amit csinál az sem jó..
tanulja meg nem Ő az úr!! hanem ti!!
amikor oda kap,morog stb akkor el kell zavarni onnan és nem foglalkozni vele,majd megtanulja mi a helyes és mi nem!!
nem feltétlenül kell kutyasuliba vinni,de ha nap mint nap foglalkoztok vele és sose engeditek neki a helytelen viselkedést akkor suli nélkül is helyre jön,de ha persze inkább a kutyára hagyjátok a dolgot akkor a suli a célszerű!!
amúgy meg nem fognak kirúgni a suliból,mielőtt bármit kezdenének kell egy szocializációs tréning és utána mehet egy engedelmességi tanfolyam vagy bármi egyéb,felhívod a sulit elmondod mi a gond és akkor tanácsolnak vmit..
"Bocsánatot és elnézést kell kérnem, de nekem a hajam az égnek áll az olyan válaszoktól mint a legelső...
MERT:
Nem kell, hogy tükörsuliba menj, nem igaz, hogy csak ott tudnak segíteni és nem igaz, hogy az egyetlen iskola ami ér valamit."
Kedves Válaszoló, elárulnád, mégis mitől áll égnek a hajad? Ugyanis :
-én egy szóval se írtam, hogy az egyetlen iskola, ami ér valamit. Mégis ezt melyik mondatomban rejtőzve olvastad??!??!
-Ki mondta, hogy CSAK OTT tudnak segíteni???
Én csak ajánlottam egy iskolát. És nem gondolom, hogy csak a tüköriskola a jó. Úgyhogy elnézést, de ezekután nekem áll égnek a hajam az ilyen válaszolóktól, akik kiforgatják az ember szavait, csak mert segíteni próbál egy problémás kutyán! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!