Mit csináljunk? Zárjuk be a kicsit?
Lassan 2hónapja van nálunk egy kis keverék kutyus (utcáról).
A másik kutyánk 8hónapja van nálunk és van még kettő akik 2éve.
A legújabb mindig össze ugrasztja a két nagyot (rühellik egymást) mindig egymásnak ugranak és már volt pár apróbb seb is rajtuk. Apa vagy én mindig "ketté szedjük" őket.
Amúgy nem balhéznak semmi bajuk egymással csak ha a kicsit ugatják.
Zárjuk be a kicsit estére?? (nem kicsi csak kisebb a másik kettőtől és nekem ezért kicsi).
Nem a kicsit kell bezárni, hanem a nagyokat kéne megfegyelmezni, mikor elkezdenek ugatni, meg balhézni!!!
Teljesen fordítva gondolkozol, pont nem a különzárás a megoldás, hanem a falkába kovácsolás.
Ez viszont addig nem történhet meg, amíg bármelyik kutya határozza meg, hogy kit rühell, kit ugat stb.
Ehhez semmi köze!!! Egy dolgot csinálhat egészséges esetben, elfogadja a gazda döntését.
Közös, fegyelmezett(!) séta segíthet.
köszi!
Hát még soha nem voltak összeengeve, mindig van köztük kapu. Kicsit félek is ezért külön sétál a 2 nagy meg a 2 kicsi.
köszi!!! 3szukáról van szó.
Csak most már a kicsi is bele szól és vissza vicsorog. Letiltom őket de ha elmegyek a kajájukért újra kezdik. Volt olyan is hogy fogtam a slagot ès mivel félnek a víztől elmentek más tájakra. Bár szerintem ez nem volt helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!