KUTYAS ANYUKAK! Hogy oldottatok meg a kutyazast (jatszast, stb) terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Lassan tervezzuk a babat,es nekem 3 imadott kutyam van,mindennel jobban szeretem oket.Mikor meglesz a baba,mar megvannak a terveim,hogy a kutyak megszokott napi rutinjat hogy folytatom ugyanugy.De a terhessegtol felek,akkor mit szabad,mit nem?Mennnyire lehet jatszani veluk nagy hassal?Mert a napi setak nem lesznek akkor sem gondok,a ferjemmel megoldhatok.Amitol felek,az hogy nalunk mindennapos a velem levo jatszas,kergetozes,labdazas,stb.Ezt csak velem szeretik,a ferjemmel is szoktak,de velem jobban.Mennyire lesz szabad ezt?azon kivul hogy ne utodjon meg a hasam,mire vigyazzak?ti hogy csinaltatok??legyszi irjatok!!!2012. aug. 20. 10:46
1/2 anonim válasza:
Mindent ugyanúgy,csak óvatosabban.De ez alapból kialakul,mármint hogy mindent óvatosabban csinálsz majd.Azt szokták mondani,ami megszokott,azt lehet folytatni a terhesség alatt is.Az a nem jó,ha valaki akkor kezd új sportba.Az amúgy is leterheli a szervezetet,nem még terhesen.De ha ehhez vagy szokva,nyugodtan lehet folytatni,és hidd el akaratlanul is óvatosabb leszel.
2/2 anonim válasza:
Hát én veszélyeztetett terhes voltam, minden kis "megerőltetésre" vérezni és görcsölni kezdtem, de szinte mindent ugyan úgy csináltam, annyi különbséggel, hogy míg előtte nem, terhesség alatt meg- megpihentem játék közben illetve kergetőzésben nem vettem aktívan részt, csak leültem közéjük, amikor közelebb jöttek megpróbáltam elkapni őket, ők meg futottak, mintha ugyan úgy kergetném őket, elég vicces volt. Hasamra nagyon nem kellett vigyáznom, mert nem ugrálnak fel. Nálam tényleg csak a vérzés és a görcs jelentett gondot, de bevettem a gyógyszeremet és lepihentem, utána folytattam a játékot. Ismerősöm meg is jegyezte, hogy olyan lettem, mint az öregasszonyok, akik sétálás közben minden padra leülnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!