Milyen kutya az uszkár?
Okos, könnyen tanítható.Hűséges a gazdájáért tűzbe menne.Jó családi kutya, de kitűnő házőrző.Nyugodt, kiegyensúlyozott, céltudatos.
Melyik méretváltozat érdekelne?
nekem volt törpeuszkárom.
Nagyon barátságos,intelligens,könnyen tanul,jól alkalmazkodik,tökéletes első kutyának is.
A világ második legokosabb kutyája! :) (Az első a border collie.)
Aranyos, kedves, de a szőrével sokat kell foglalkozni, kozmetikushoz vinni gyakran, és ez elég pénzigényes dolog. Nekem az óriás uszkár tetszik a legjobban. :)
Régi kérdés ugyan, de azért megírom a tapasztalatom hátha valakit még érdekel a kérdésed:
Nekem törpeuszkárom van, imádnivaló , tény , hogy időt kell rászánni tehát ha valaki csak keveset tud vele foglalkozni /munkabeosztás miatt stb/ , nem ajánlom. Gyerekek mellé kiváló, igazi bohóc , imádja a gyerekeket, és nem hullik a szőre, ami nagyon fontos tényező szerintem ha lakásban való tartásról van szó.Kozmetikushoz mi személy szerint kb. 2 havonta egyszer visszük , és bőven elég, bár én a szeménél szoktam otthon vágni a szőrét , hogy a látásban ne zavarja.
Viszont tipikus uszkár tulajdonság a hiszti, ha valamit nem kap meg azonnal / figyelem, játék, kaja... / képes órákig hisztizni érte.
Nagyon könnyen tanítható, intelligens, és óvatos, nem rombol,nem dönt fel virágokat ,vázákat , nem rongál berendezést.
Szóval a lényeg, hogy igazi szobakutyus, és egy bohóc barát !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!