Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a fekete...

Mi a véleményetek a fekete színű kutyákról?

Figyelt kérdés
Tegnap hallottam egy menhely vezetőjének szájából /rádió/, hogy a fekete színű kutyákat nem veszik ki a menhelyből. A riporter rákérdezett és meglepő választ kapott: "egyszerű, mert a fekete a gyász színe..."

2012. aug. 19. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bizony, én is hallottam, hogy a fekete tetszik a legkevésbé az embereknek. Nekem nagyon tetszenek, a huskymis nagyrészt fekete, és ha dobermannom lesz, ő is fekete lesz.
2012. aug. 19. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:

minden álmom egy fekete mopsz :)

De valóban a fekete kutyák kevésbé népszerűek,de hál isten kezd ez megváltozni ez a sztereotípia hogy a fekete kutyák rosszabbak,csúnyábbak.

2012. aug. 19. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos igaz, hogy a fekete kutyáknak nehezebb gazdit találni, de nem hiszem, hogy azért, mert "a fekete a gyász színe". Egyszerűen csak kevésbé feltűnőek, nem "különlegesek", átsiklik felettük az ember szeme. Nekem 2 fekete kutyám is van, az egyik menhelyi, a másik utcáról összeszedett, és gyönyörűek. :)))
2012. aug. 19. 17:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű felettük átsiklani, mert nem olyan feltűnőek, és látványosak. Nekem speciel nagyon tetszik két fekete színű kutya az egyik menhelyen. Elolvadok tőlük :o , annyira zabálni valóak.
2012. aug. 19. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogult vagyok a fekete kutyákkal :)

Szerintem gyönyörűek és különlegesek! 2 éve várom már hogy meglegyen a fekete kis gyönyörűségem de megéri várni rá.

2012. aug. 19. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:
ez hülyeség...a fekete kutyák gyönyörűek, főleg ha szép fényes a szőrük...az emberi hülyeség határtalan...
2012. aug. 20. 15:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy hülyeség ez az állítólagos vélekedés a fekete kutyákkal kapcsolatban. A kérdés alatt leírt magyarázatot nem én találtam ki, hanem egy állatmenhely vezetője nyilatkozta. Valószínű annak alapján, ahogy a "kutyaszerető" gazdik vékekednek a fekete színű kutyákról.
2012. aug. 21. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!