Van itt allatorvos? Vagy valaki aki tenyeszto? Valaki aki ert a szulo kutyakhoz?
Teje nincs meg? Ha picit megnyomod ezt le tudod ellenőrizni. Esetleg merd meg a hojet. Ha elbujkal dobozba, garázsba , kapar, zihal, nem akar enni, akkor jött el az ideje.
A golyó pontosan hol van? Nem tudom be merném-e vallani otthon az ellest így. Vagy a doki mondta, hogy ettől meg tudja-e majd szülni őket?
Az infra a herpesz ellen is ajánlatos.
Tudod, az orvosod elfelejtett felvilágosítani, hogy vemhes kutyát is lehet ivartalanítani. Inkább az, mint egy ellés, szoptatás egy nem teljesen egészséges kutyánál.
Kívánom, hogy gond nélkül legyen meg az alom !
Az allatorvosod enyhén szólva felelőtlen, bár én nem vagyok orvos, de néha asszisztáltam állatorvos mellett.
-lehet, hogy a golyó ütötte kar vagy hogy fogalmazott beforrt, de mi van,ha egy olyan osszenoves keletkezett pont, ami miatt nem tudja megszulni a kolykoket?akkor csaszarozni ekll, mégpedig az első jelnel.hogyan hagyhatta ezt rad, otthon???
-mi az hogy a golyó valószínűleg kilokodott? Valószínű ilyen esetben nincs, mivel van rontgen, hála istennek feltalálták.
Azt hiszem elég obijektiv voltam, mert a nem éli túl, de túlélte és a nem lehet kölyke, de megis lett-et nem róttam fel, tudván, hogy csodák az orvostudományban is vannak. De a másik kettőre nincs mentség.sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!