Szerintetek is középspicc? Akitől vettük azt mondta hogy törpespicc. (szaporítótól vettük)
itt úgysem fogod azt a választ kapni, hogy "igen ez törpespicc" mindenki el van magától szállva és mondja h így keverék úgy keverék meg h nem az nem ilyennek kéne lenni... főleg ha oda is írod h szaporítótól vettétek.
erre én annyit tudok mondani, h a tenyésztőtől vett boxerem és a szüleim TK-s labradorját egyszer viccből feltettem h szerintetek fajtatiszta? mindenki mondta h így keverék úgy keverék ilyennek és olyanak kéne lennie...
ne foglalkozz vele h milyen! ha fajtatiszta ha nem a tied és jobban fog szeretni mindenkinél és akkor is melletted lesz amikor mindenki elhagy!
Inkább nem írom le a véleményem a 49%-os válaszadó válasza miatt...de ha tenyésztők honlapján megnézed a kutyákat, szerintem látod a különbséget. És nem a méretkülönbségről beszélek.
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vettétek?
Szia!
Látod-látod....
Ez sajnos nem törpespicc, de még csak nem is fajtatiszta spicc.
Látnod kellett volna, mikor megvetted, egy törpespicc, mikor elhozod, negyed ekkora, az orra is kicsit rövidebb, a szeme sem stimmel.
Miért nem néztél egy kicsit utána, vagy kértél tanácsot vásárlás előtt?
Én nem ellenzem a hobby almot, félreértés ne essék, néha besikerülhet egy-egy váratlan baleset, és bizony némelyik "balesetből" szebb, egészségesebb kutyák születnek, mint egy tenyésztőnél, de ennek sajnos az ellenkezője is igaz.
Ez egy tipikus "olcsó húsnak híg a leve" vásárlás volt.
Azért remélem nem dobod az utcára szegényt, ha már nálad van.
Sajnos az emberek úgy vesznek elvileg "fajtatiszta" kutyát, hogy minél olcsóbb legyen, és amúgy fogalmuk sincs róla, hogy hogyan is kellene kinéznie egy kölyöknek.
Tegnap egy pasival találkoztunk, és az ő fél éves bichon bolognese kutyusával. Aki szinte ugyanúgy nézett ki, mint a barátnőm golden retrievere...csak egy kicsit kisebb volt. Nem tudtam sírjak e vagy nevessek, de legalább a gazdi tisztában volt vele, és vállalta, hogy őket átvágták, és nem voltak alaposak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!