Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet olcsón kutyapelenkát...

Hol lehet olcsón kutyapelenkát venni? Lehetőleg Budapesten

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

"Télen amúgy se tudnám levinni a csivavámat sétálni, és ez jobb így mindenkinek."

Nem jobb ... söt. Legalábbis a kutyának. Kell neki a mozgás, az ingerek, a szocializáció. Te meg lusta vagy ...

2012. aug. 16. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Ismét egy nagyon intelligens kutyatartó, aki vett egy kutyát (nem, nem macskát, kutyát!!) és gőze sincs az alapvető igényeiről.... De szerintem kár is elmondani, mert úgyis csak szófecsérlés, mert az ilyenek meg se hallják.
2012. aug. 16. 21:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Télen azért nem viszem le, mert megfázna még ha ruha lenne rajta akkor is. Nem ehhez az éghajlathoz van szokva a csivava. Nem akarom, hogy egy apró állatnak tüdőgyulladása legyen, vagy petefészek-gyulladása, vagy bármi. 3-4 alkalommal nem tudnám levinni. A kutyának elég mozgástere van a lakásban, nincs bezárva sehova. Szerintem nem tenne jót neki ha visszatartaná a pisit-kakit (ha épp máshol vagyunk akkor visszatartja, nem piszkít be, csak a pelenkára), ez az embereknek sem tesz jót, 1 apró állatnak szerintem még jobban nem tesz jót. Ez olyan mintha neked is meg lenne mondva, hogy reggel 8-kor, délután 2-kor meg este 8-kor mehetnél wc-re. Gondolj bele...

A másik meg az, hogy ettől függetlenül lemegyünk sétálni 2-szer minimum, de ő még kisbaba, és nagyon sokat alszik. Fent is játszok vele, futkározik, nagyon jól érzi magát. Azt még hozzáteszem, nem vagyok munkanélküli, hogy egész nap ráérnék, és hidd el intelligensebb vagyok, mint hinnéd.

Én csak 1 kérdést tettem fel és nem kioktatásra vártam, hanem válaszokra. Azokat is kaptam szerencsére, de ti akik nem voltatok erre képesek és mégis írtatok; ha ennyire unatkoztok, akkor vigyétek le sétálni a kutyátokat!

2012. aug. 17. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Lol, még ruhában is megfázna....Látom, a hülyeség nálatok is elképesztő méreteket ölt.
2012. aug. 17. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:
44%
A kutyának kínzás ha a saját helyére kell piszkitania, gondolom neked élmény a kutyakakit-kutyapisit szagolni egész nap ... a kutya veled ellentétben egy tiszta állat.
2012. aug. 17. 11:57
 16/16 anonim válasza:

Mi tőlük vettük a kutyapelenkát és nagyon bevált.

Budapesten a Puppy kutyapelenka a legolcsóbb (talán annó 75 Ft volt a legkisebb mérete). Jópárat kipróbáltam, főleg az áruházi márkákat és mindegyik ugyan az, csak nem mindegy, hogy háromszor annyiért veszi az ember, vagy sem. Szerencsére van személyes átvétel a Budapest több pontján. A mi kutyusunk már szobatiszta, nektek sok sikert :)

Ez az oldaluk:

Kutyapelenka.iwk.hu

2014. máj. 27. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!