Megsérült a 8 éves törpe tacskóm mit tegyek? SÜRGŐS nagyon megvagyok rémülve
Betadinnal fertőtlenítsd neki. Valószínűleg nem a magántelefon van megadva, így csak holnap éred el a dokit. Valamit tegyél arra a lábára. Tekerj rá fáslit.
Hogy érted, hogy rosszak a körmei? A kutyának karmai vannak. Ápolni kell, és akkor nem lesznek rosszak.
Keresd ki a kerületedet, és hívd ki az ügyeletet, ha nagyon muszáj. De ha csak kicsit vérzik, akkor szerintem nem kell orvos. Nyugi, minden rendben lesz :) Kösd be neki, és nyugtasd meg.
Nem lesz baj, nyugi. Az én kutyámnak rendszeresen letörik mindkét ötödik körme, akkor is, ha levág belőle a doki. Mondjuk neki nem vérzik.
De akkor sincs gond, kend be valami fertőtlenítővel, és 1-2 napig a séták alatt tegyél rá valami fáslit, vagy gézt, hogy ne menjen bele piszok. Vissza fog nőni.
Sajnos nem tudok vele mit kezdeni mert akárhányszor tekerem be leszedi pedig le is ragasztom amikor meg nagyon betekerem akkor meg mivel benti kutya a csempén csúszik a lába :)
De a betadint azt teszem rá csak a kötést szedi le mondjuk a betadin sem tetszik neki de azt azért eröltetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!