Cavariel King Charles spániel, mopsz vagy francia bulldog?
Társasházba szeretnék kutyát.Nagy kert van, és viszonyításilag nagy lakásunk is.Sok kutyafajtáról olvastam, fajtabemutatóvideó, stb....és végül erre a 3ra szűkült a kör.Anyumnak az a feltétele hogy a kutyus gyorsan megtanulja a szobatisztaságot.Olvastam hogy a yorkshire és a csivava nehezen szokik rá.
De, úgy gondoltam megkérdezem, hogy ti melyiket tartjátok a legjobbnak ezek közül?:) Vagy ha esetleg tudtok még kis termetű és okos fajtát, mondhatjátok:)
Na, én most estem gondolkodóba, mert a nagyapám immáron 13 éve tenyészt mopszokat...
Mopszok: egy teljesen tökkelütött, örökmozgó, imádnivaló társaság. Szüksége van a figyelemre, pozitív megerősítésre. De nagyon tudnak szeretni. :)
Francia bulldog: a papámnak szintén volt egy ilyenje. Dózernek hívták, és illett rá: a kennelben, ahol tartva volt a drága, oda kellett rögzíteni a tálját, mert tönkrevágta. Utána is folytatta, de akkor betonba beletette a tálat, így volt jó.
De ők is nagyon aranyosak, nem lehet rájuk haragudni.
Spániel: a közeljövőbwn ilyet szeretnék, de nem volt még vele dolgom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!