Ugye nem kell beoltani a kutyát?
vettünk egy kutyát, kb fél éves lehet, pitbull
elkeritett helyen lesz, a közelébe se megyünk
igy ugye nem kell neki semmilyen oltás??
nem fajtiszta pitbull, netről vettük szóval mondhatjuk, hogy nem pitbull ha rákérdeznek :)
házörzönek kell ugyhogy nem játszunk vele meg ilyesmi én nem szeretem őket
apa szerint nem kell neki semmi oltás, de szerintem azért 1 veszettség elleni azért kéne, hogy ne kapjunk töle el vmit
Mondd meg az édesapádnak, jövőre elindulnak az önkormányzat emberei összeírni a kutyákat.Kicsi a valószínűsége, hogy nem találnak rátok. Innentől oltás, chip kötelező.
Amúgy nincs már veszélyes kutya . Nem él az a törvény már a pitekről.
Ráadásul a pit nem házőrző. Apukád jól bevásárolt.
Gondolom kamukérdés.
Nem szereti a kutyákat, nem akarnak a kutyával foglalkozni, majd biztos ide fog jönni kérdezősködni...
Ilyen a világon nincs az tuti :D
kamu
Belesz zárva egy kennelbe,akkor biztos jó házőrző lesz..befog kattani aztán egyszer kiszabadul és nektek támad..
ahhoz hogy jól őrizze a házat el kéne hogy legyen engedve és a terület védö ösztön 1 év kora körül fog kialakulni, szegény kölyök sajnálom,hogy ilyen emberekhez került!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!