Szerintetek fajtiszta a képen látható Rottweilernek mondott 4,5 hónapos szuka? Linkeltem 4 képet. Várom a hozzá értő válaszokat.
Ha még csak most került hozzátok akkor ne csodálkozz ha fél mindentől. Adj neki időt, hogy megszokjon titeket is, és a környezetet is. sok figyelmet és törődést igényelnek, ha pedig kan később ki kell hogy vívd előtte a falkavezér szerepét, mert csak így hallgat majd rád, különben egy közel 40-50 kg-os kutyát nehezen fogsz majd meg. Erre vannak szakemberek is akik segítenek neked, és a neten is utána nézhetsz sok jó dolgot olvashatsz fenn is. Nekem a roti kedves a szívemnek mert ahogy írtam kettő is van belőle. Remélem sok örömöd leled majd benne:)
Így ránézésre is nagyon aranyos:)
Hát én szakembert nem fogadnék.
Utolsó nem ellened vagyok csak más a felfogásom.
Ha nincs valakinek minimum 1 órája a kutyájára hogy foglalkozzon vele az ne vegyen,és ha még lusta tanítani mert 1 nap után feladja hogy nem megy annak akkor szerintem nem kell kutya.
Nekem eddig 1 kutyám volt,most van egy 1év 4 hónapos szuka Rottim és egyedül neveltem meg arra hogy.
Ne menjen ki a nyitott kapun soha!
Ha velem jön be valaki akkor ne támadjon csak ha szeretném !
Ül,fekszik,marad,gyere ide, Ezek a nagyon könnyen tanítható kategóriába tartoztak.
Nálam a csibészeltetés annyiba tartott hogy felfogadtam 2 cigányt hogy üsse a kaput és a kutya azóta utálja mindet.
Meg is akarták verni de nem lett volna szívem megcsinálni ezt a kutyával.Így pont jó ugatja őket és ennyi pont elég mert 4 kaukázusi se tud megállítani valakit ha be akar törni.
Az a tanácsom kérdező napi 1 óra foglalkozás vasárnap 3-4 óra és nem kell pénzt se kiadni szakemberekre.
Sajnálom a kutyád :(
De én 16 éves Srác vagyok.
Hétfőtől-Péntekig 3 óra edzés 6-9 ig.
Szombat vagy vasárnap meccs.
+Most iskola és még napi 1 óra futás.
És nekem soha se volt olyan hagy 1 órát ne tudjak a kutyára szánni szerintem ez minden embernek menne aki nem lusta.
És a Rotti ez egyik legkönnyebben tanítható fajta.
De végső esetben veled is egyet értek hogy szakember kell.
szerintem nem fajtatiszta, mert nekem van 4 papíros rotweilerem, abbol igaz az eggyik papír nelkul van, de teljesen mas a feje, az enyemek 4-4 hńaposak, a másik 1 éves, a harmadik meg 6éves....de sztem sokkal másabnak kell kinézniuk, már ha csak a googleba is nézed, de mindegy ari amúgy, csak mondom, a feje sem stimmel, olyan kicsi vagy mármint nem olyan kerek, amiennek lennie kell, meg a szore....na az volt az elso ami feltunt nekem....más na, egyszeruen....lehet hogy valahol valaki keverék volt a családfájában, de o meg 2 rotitol van.....de nemhiszem hogy fajtatiszta.....
a foglalkozáshoz meg nagyon szokjál rá, mert ez nem palotapincsi, hogy nincs szuksége mozgásra, ez egy állat....akinek mozogni, futni, játszani kell, nagyon okos kutya, és imád futni....Foglalkozz vele.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!