Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtiszta a képen...

Petii23 kérdése:

Szerintetek fajtiszta a képen látható Rottweilernek mondott 4,5 hónapos szuka? Linkeltem 4 képet. Várom a hozzá értő válaszokat.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 14. 19:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. aug. 15. 11:27
 12/18 anonim válasza:
Fajtatiszta.
2012. aug. 26. 23:24
 13/18 anonim válasza:

Ha még csak most került hozzátok akkor ne csodálkozz ha fél mindentől. Adj neki időt, hogy megszokjon titeket is, és a környezetet is. sok figyelmet és törődést igényelnek, ha pedig kan később ki kell hogy vívd előtte a falkavezér szerepét, mert csak így hallgat majd rád, különben egy közel 40-50 kg-os kutyát nehezen fogsz majd meg. Erre vannak szakemberek is akik segítenek neked, és a neten is utána nézhetsz sok jó dolgot olvashatsz fenn is. Nekem a roti kedves a szívemnek mert ahogy írtam kettő is van belőle. Remélem sok örömöd leled majd benne:)

Így ránézésre is nagyon aranyos:)

2012. aug. 28. 21:06
 14/18 anonim válasza:

Hát én szakembert nem fogadnék.

Utolsó nem ellened vagyok csak más a felfogásom.

Ha nincs valakinek minimum 1 órája a kutyájára hogy foglalkozzon vele az ne vegyen,és ha még lusta tanítani mert 1 nap után feladja hogy nem megy annak akkor szerintem nem kell kutya.

Nekem eddig 1 kutyám volt,most van egy 1év 4 hónapos szuka Rottim és egyedül neveltem meg arra hogy.

Ne menjen ki a nyitott kapun soha!

Ha velem jön be valaki akkor ne támadjon csak ha szeretném !

Ül,fekszik,marad,gyere ide, Ezek a nagyon könnyen tanítható kategóriába tartoztak.

Nálam a csibészeltetés annyiba tartott hogy felfogadtam 2 cigányt hogy üsse a kaput és a kutya azóta utálja mindet.

Meg is akarták verni de nem lett volna szívem megcsinálni ezt a kutyával.Így pont jó ugatja őket és ennyi pont elég mert 4 kaukázusi se tud megállítani valakit ha be akar törni.

Az a tanácsom kérdező napi 1 óra foglalkozás vasárnap 3-4 óra és nem kell pénzt se kiadni szakemberekre.

2012. aug. 29. 12:02
 15/18 anonim válasza:
14/14 előtted levő vagyok:) Tanács volt neki ha nem tud vele mit kezdeni végképpen:) Én sem vittem őket szakemberhez soha, de nő létemre is tudom őket fegyelmezni:) A többiben egyetértünk, sok törődés, szeretet kell nekik, és idő ,idő ,idő:) Nekem párban vannak. A kanom 4 éves a szuka 2. Előtte volt egy szukám az 9 éves volt amikor elpusztult:(( De nem volt velük bajom soha:) Imádom őket:)
2012. aug. 30. 00:05
 16/18 anonim válasza:

Sajnálom a kutyád :(

De én 16 éves Srác vagyok.

Hétfőtől-Péntekig 3 óra edzés 6-9 ig.

Szombat vagy vasárnap meccs.

+Most iskola és még napi 1 óra futás.

És nekem soha se volt olyan hagy 1 órát ne tudjak a kutyára szánni szerintem ez minden embernek menne aki nem lusta.

És a Rotti ez egyik legkönnyebben tanítható fajta.

De végső esetben veled is egyet értek hogy szakember kell.

2012. aug. 30. 06:16
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem fajtatiszta, mert nekem van 4 papíros rotweilerem, abbol igaz az eggyik papír nelkul van, de teljesen mas a feje, az enyemek 4-4 hńaposak, a másik 1 éves, a harmadik meg 6éves....de sztem sokkal másabnak kell kinézniuk, már ha csak a googleba is nézed, de mindegy ari amúgy, csak mondom, a feje sem stimmel, olyan kicsi vagy mármint nem olyan kerek, amiennek lennie kell, meg a szore....na az volt az elso ami feltunt nekem....más na, egyszeruen....lehet hogy valahol valaki keverék volt a családfájában, de o meg 2 rotitol van.....de nemhiszem hogy fajtatiszta.....

a foglalkozáshoz meg nagyon szokjál rá, mert ez nem palotapincsi, hogy nincs szuksége mozgásra, ez egy állat....akinek mozogni, futni, játszani kell, nagyon okos kutya, és imád futni....Foglalkozz vele.......

2012. szept. 5. 19:44
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ugy jobban lehet látni ha áll.ugy tegyél fel képet.de amugy cukika:)
2012. szept. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!