Milyen kutyás és/vagy lovas film van, amit ajánlanátok?
És esetleg fent van a youtube-on? Köszönöm előre is :) (unatkozok, és nincs jobb egy állatos filmnél az unaloműzésre :D)
13/L
óÓ ez Secretariatről szól, Ruffian trénere volt az ő trénere is :) a Ruffianban is szó vol róla, már kerestem az interneten a róla szóló filmet, KÖSZÖNÖM :) zöld pacsi :)
És tudom, hogy ez egy másik kérdés, de fontos, mert találtam egy nagyon megható videót Hachiko-ról, és megnézném azt a filmet (Hacsi a leghűségesebb barát) is, de a youtube-on nincs fent, hol tudom ingyen online megnézni? (bocsánat a két kérdésért :) )
Tessék itt a Hacsi online :)
De előre szólok készíts be egy csomag zsepit :P
( a Click to Play-re kell kattintanod)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Itt van pld egy lovas film a ZAFIR
http://www.youtube.com/watch?v=WQw4zuXnf9o
ugyanezen az oldalon még találsz többet is!
Köszönöm mindenkinek!
3. válaszoló: megnéztem a Hacsit, és valóban, sok filmet megkönnyeztem már, de ennyit még egyiken se sírtam soha. ebből is látszik,mennyivel több hűség, ragaszkodás, szeretet és tisztelet szorult az állatokba,kutyákba mint az emberbe! Nemhiába mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja.
4. válaszoló: Ja igen, a Kutyahideget is láttam már és azon is sírtam :(
Mindkettő igaz történet, és sokkal másabb úgy filmet nézni, hogy tudod, hogy az megtörtént.
Malac a pácban '-2, Vágta, Babe, Kutyám Jerry Lee 1-2-3,(imáádom) Kutyabolondok, Kutyahideg, Kutyaszálló, (nagyonjófilmm*.*) Hókölykök, Űrkölykök, stbb.:D
köztük van pár fenn youtubon is, de szerintem ink keress rá google-n és ott nézd meg putlocker lejátszón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!