Kutyám rágja a farkát. Miért?
Élősködő ellen nem ártana lekezelni, bolha, tetű, atka, rüh esetére mondjuk Neostomosannal, a biztonság kedvéért.
És az állatorvos nézze meg mindenképpen a bűzmirigyét, könnyen lehet az is ok, szerintem még ma vidd el, mert ez magától nem fog elmúlni. És addig se hagyd rágni, tépkedni.
14:06-os válaszoló
Az az igazság, hogy nem szoktuk sétáltatni. Egy az, hogy azért, mert nem szokott hozzá. Kettő: Olyan városban lakunk, ahol sok a c*****, és nem nagyon merem kivinni.
De minden nap 2-3x fél órát játszok vele apportírozósat, és futkározok is vele. Nagy udvarunk van.
Rögtön gondoltam, hogy soha nem sétáltatjátok, amikor olvastam, hogy kergeti a farkát.
Vagy elkezdesz vele rendesen foglalkozni, ahogy egy munkakutyával kell, vagy készülj fel, hogy hamarosan lesz egy idegroncs kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!