Nem engedi magát a szuka kutyám fedeztetni miért?
Sziasztok.
nekem is hasonló problémám van, csak annyi, hogy a Német dogjaim 3 éve együtt vannak. Tavaly sikerültek a kiskutyák, azóta ez a 4. hogy tüzel, de nem engedi magát. Nem fordultam orvoshoz, hisz nem a tenyésztés a fő cél, de most már jó lenne ha lennének hisz pár ismerősnek ígértem kiskutyát. Valakinek valami ötlete? előre is köszi
"nem a tenyésztés a fő cél"
Igen, azt mindjárt sejtettem, mert aki felelős tenyésztő, az nem tesz fel ilyen ostoba kérdéseket.
A minimum az lenne, hogy egészségügyi szűréseket csináljanak a kutyákon.
Szerencsétlen kutya.
Azért nem engedi, mert ez egy megalázó dolog számukra. Volt egy IVARTALANÍTOTT szuka kutyánk, akit egyszer a sétáltatón megpróbáltak fedezni. Szerencsére majdnem átharapta a másik kutya torkát, így büszke voltam rá, de nem ez a lényeg. Még fiatal volt, pár hónapos. Annyira megmaradt benne az élmény, hogy élete végéig (15 év) minden létező kutyával ezt csinálta, hogy megmutassa a dominanciáját. Náluk ez így működik, valószínűleg ezért nem engedi.
Egyébként ne szaporíts, mert nem tesz jót a kutyának. Tisztában vagy a költségekkel? Esetleg állatorvos vagy, hogy asszisztálj?
Nyilván nem, csak egy kis idióta, aki ebből akar pénzt. Ha ebből akarsz pénzt, akkor tanuld meg mint hivatást, és legyél normális tenyésztő, vagy ivartalaníts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!