Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem engedi magát a szuka...

Nem engedi magát a szuka kutyám fedeztetni miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

nekem is hasonló problémám van, csak annyi, hogy a Német dogjaim 3 éve együtt vannak. Tavaly sikerültek a kiskutyák, azóta ez a 4. hogy tüzel, de nem engedi magát. Nem fordultam orvoshoz, hisz nem a tenyésztés a fő cél, de most már jó lenne ha lennének hisz pár ismerősnek ígértem kiskutyát. Valakinek valami ötlete? előre is köszi

2012. aug. 14. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

"nem a tenyésztés a fő cél"

Igen, azt mindjárt sejtettem, mert aki felelős tenyésztő, az nem tesz fel ilyen ostoba kérdéseket.

A minimum az lenne, hogy egészségügyi szűréseket csináljanak a kutyákon.

2012. aug. 14. 08:06
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Szerencsétlen kutya.

Azért nem engedi, mert ez egy megalázó dolog számukra. Volt egy IVARTALANÍTOTT szuka kutyánk, akit egyszer a sétáltatón megpróbáltak fedezni. Szerencsére majdnem átharapta a másik kutya torkát, így büszke voltam rá, de nem ez a lényeg. Még fiatal volt, pár hónapos. Annyira megmaradt benne az élmény, hogy élete végéig (15 év) minden létező kutyával ezt csinálta, hogy megmutassa a dominanciáját. Náluk ez így működik, valószínűleg ezért nem engedi.

Egyébként ne szaporíts, mert nem tesz jót a kutyának. Tisztában vagy a költségekkel? Esetleg állatorvos vagy, hogy asszisztálj?

Nyilván nem, csak egy kis idióta, aki ebből akar pénzt. Ha ebből akarsz pénzt, akkor tanuld meg mint hivatást, és legyél normális tenyésztő, vagy ivartalaníts.

2012. aug. 14. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Roha*t szaporító vagy!! Nincs elég kutya a menhelyen?!!!! Ha az ismerőseidnek kutya kell, ott a menhely, ha meg minden áron Dogot akarnak, egy kennelből vegyeenek, ahol ÉLETERŐS, JÓ IDEGRENDESZERŰ kutyák vannak. Amúgy sem kéne minden évben elletni szgény kutyát, mert nagyon megterheli. Inkább végezz szűréseket, mielőtt szaporítasz. Idióta
2012. aug. 14. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Elmész dokihoz és csináltatsz progreszteron mérést. Abból kiderül, van-e egyáltalán peteérése. Élből ott helyben lehet egy vizsgálatot is kérni az ivarszerveiről.
2012. aug. 14. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Mert ő nem olyan hülye, mint a gazdája, hogy felelőtlenól szaporítsa a kutyákat.
2012. aug. 14. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért törlöd az összes hozzászólásomat????????
2012. aug. 14. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden hozzászólást töröltet, ami neki nem tetszik. Ne írjatok trágár szavakat, és akkor nem törli a moderátor.
2012. aug. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!