Szeretnék tippet kérni: már jó ideje reklámoztam Brúnót akit végre örökbefogadtak. Csak nem tudom hogy ki. ezt akarom kideríteni. Van valakinek vmi ötlete hogy deríthetném ki. vagy ismerősöd, akárkid fogadott örökbe ilyen kutyát az illatos útról?
Szerintem ha a telepen nem mondják meg, akkor az az egyetlen lehetőség maradt, hogy hirdeted hogy keresed hogy kifogadott örökbe egy ilyen meg olyan kutyát. Ha viszont az örökbe fogadó nem mondja meg hogy az ő kutyája lett Brúnó, akkor nem hiszem hogy megtudod hogy ki az új gazdi.
Egyébként szerintem nem adhatták őt rossz helyre, biztosan nincs rossz sora! De persze megértelek, engem is érdekelne a volt kutyám sorsa!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4156154-mit-c..
itt még azt írtad, pitbull..
elég hihetetlen egybeesések sorozata lenne, ha ezt a kérdést nem te tetted volna fel..
Magyarázd el a helyzetet a menhelyen majd fizesd le őket az infóért cserébe, de ők tudják hogy lakott nálad is?
A másik hogy ugyanezt tedd meg a dokinál hátha a csip adatokból kiderül valami, ha más nem az hogy hol kezelték legutoljára, vagy hogy kire íratták át, dokit is fizesd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!