Úgy hogy van honlap tenyésztésre és hobbira is jók a kicsik, az anyuka és az apuka kiállításozott szép eredményekkel és a kicsikhez minden jár, honlap is van.
szerintem drága...bár attól függ hogy milyen yorki...mini? extra mini? a minik mozognak 90 körül és az extra minik 120-130 körül...nekem úgymond a "sima yorki" van és Ő törzskönyves szülőktől volt 45 ezer...
2012. aug. 15. 13:11
13/29 anonim válasza:
utolsónak: Milyen mini meg extra mini? NEM LÉTEZIK a yorkshire terriernél! A sok szaporítónál van méretmegkülönböztetés, hogy a beteges extra mininek mondott akármiért többet kér el! A standard-ben sincs mini kifejezés amúgy is toy terrierek csoportjába tartozik !
2012. aug. 15. 13:28
14/29 anonim válasza:
ma 13:28
pedig van a méretbeli és árbeli megkülönböztetés miatt...a barátnőmnek mini van, és idősebb az enyémnél és mégis kisebb , elérte a max méretét, nem fog már nőni...
az animal planeten láttam egy yorkis műsort, abban is foglalkoztak ezekkel a méretekkel...sőt a britteknél "teacup yorkshire terriernek" mondják a kisebbeket ;)
2012. aug. 15. 13:53
15/29 anonim válasza:
csak tudod kedves utolsó, ezeket a mini példányokat épp, hogy nem drágábban, hanem olcsóbban kéne adni, miután tenyésztésből kizáró hibája van. a sulya mérete nem éri el a standard-ot. ugyhogy törzskönyves, vagy nem, hobby kategória. Igy max. egy jelképes összeg kérhető el érte. A komoly tenyészetekben ha születik ilyen pici kiskutya beleirják a szerződésbe, hogy nem tenyészthető, és az ára a fele a normál vételárnak.
2012. aug. 15. 16:30
16/29 anonim válasza:
kedves ma 13:53
Nagyon sajnálom, hogy benneteket is átvágtak !
NINCS MINI YORKI!
Animal Planeten a műsorokat ellehet adni és sajnos itthon is a sok szaporító eltudja adni a sok tudatlan emberenek mint pl. Te!
Mini yorki egy = mint nálunk a törpe emberek! Valami hibás bennük!!!
Ha normális Tenyésztőtől vennétek kutyát meg sem fordulna a kis fejetekben a mini vagy extra mini szó!
2012. aug. 15. 16:59
17/29 anonim válasza:
"kedves" ma 16:59
nincs semmi jogod tudatlannak nevezni! És tanulj meg értelmezni kérlek: NEM nekem van mini yorkim, hanem a barátnőmnek...
engem nem érdekel hogy ki milyen véleménnyel van erről...
azért drágábbak azok a kutyák mert már túl vannak tenyésztve...
és én itt lezártam kedves "okoskodók"
2012. aug. 15. 17:03
18/29 anonim válasza:
ja és rálehet keresni a teacup yorkira
2012. aug. 15. 17:04
19/29 anonim válasza:
igen meglehet nézni , hogy néznek ki a tea cupnak nevezett genetikai selejtek! Tényleg nem vagy tudatlan csak tájékozatlan!!! ( bocsánat )
Keress rá a standard-re ha találsz benne mini meg extra mini yorki kifejezést akkor létezik. Ha ott em szerepelnek a fent említett szavak akkor el kell keserítselek NEM LÉTEZIK!
2012. aug. 15. 17:09
20/29 anonim válasza:
bocs lemaradt " azért drágábbak mert túl vannak tenyésztve" pont a túltenyésztés miatt sok a betegség és ideggyengeség azokat ajándékba kellene adni vagy lealtatni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!