Mennyibe kerül egy pomerániai nyírása és milyen időközönként kell?
Érdeklődnék, hogy a pomerániai kutyusok nyírása mennyibe kerül és milyen gyakorisággal kell őket vinni, ha rövid szőrű fazont szeretnék.
Elnézést a szakszerűtlen megfogalmazásért, de nem nagyon értek egyelőre a kutyusokhoz.
Aprópénz a kutya árához képest. :)
Attól függ hova viszed, 3-4000 -től fölfelé nálunk.
Jajj, már megint boo????? -.-
Amúgy 3000 és afelett.
Amúgy tényleg van pénzed egy több, mint 300.000 Ft-os kutyára?
bezony,amit apródon meg társain hírdetnek nem pomerániai :D ha a kozmetikus költségén aggódsz mi lesz ha meglátod a kutya vételárát ?:D
Amúgy lehet cuki,de rettentő makacs,ugatós kutyafajta,attól hogy létezik BOO és most divat lett,csak keménykezű gazdinak ajánlom.
Köszönöm a válaszokat.
Tisztában vagyok az árával, de szerencsére azért nem kerül 300-ba ;), jelenleg 2 tenyésztő van az országban, aki pomikkal foglalkozik, másfél éve várok a kutyusra és most úgy néz ki végre összejön. Eszembe sem jutna apróhirdetésben keresni, rendesen utánajártam a dolognak, az árral is nagyjából tisztában vagyok, csak azt nem kérdeztem meg, hogy a szőre milyen gyorsan nő, így milyen gyakran kell vinni kozmetikushoz.
Az igen,ritka az ilyen ember sajnos.
havonta-másfél havonta viheted kozmetikába amúgy ha fent akarod tartani ezt a fazont:)
Neten néztem a kozmetika árakat, és elég nagy különbség van a különböző szalonokban, vidéki vagyok eredetileg itt kb. 2000 egy csivavanyírás, ez Pesten, ahol most élek a duplája vagy még több, a pomerániakat pedig még drágábban nyírják. Ezért nem tudom, hogy mennyi a reális ára.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!