Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kevés idő jut a kutyámra?

Kevés idő jut a kutyámra?

Figyelt kérdés
Bűntudatom van, hogy őszinte legyek...:( Olyan 10 körül kell, addig alszik, olyankor kiengedem az udvarra, had intézze el a dolgát, de már szalad is be, jön hozzám, írtó ragaszkodó. Akkor gyimálom, simizem, de akkor még lustizik. Egésznap ember közelben van, mindig foglalkozik valaki vele, simizve van, ezzel nincs is gond, nagyon szeretjük, 4en vagyunk, valaki mindig gyimálja. Délután megyünk egy órás sétára. Utána itthon elterül általában, de még kijut neki egy játék is, kergetőzés, tanítgatás, mikor melyik, az is kb. egy óra. Akkor megint lustizik, szokásos gyima, majd fél9 körül megyünk esti sétára, az is 1 óra. Szerintetek?
2012. aug. 13. 18:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint fel kel, nem kell. 2 L-el írtam, bocsi, ha zavaros a levelem, siettem.
2012. aug. 13. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
miért érzed így? napi 2 óra séta kert mellett, plusz ezen felül újabb egy óra játék/foglalkozás nekem nem tűnik kevésnek... de a hiányérzetnek általában oka van. leírhatnád, szerinted miben szenved hiányt, mert ebből nem derül ki, h bármit mulasztanátok
2012. aug. 13. 18:57
 3/8 Kutyabolond25 ***** válasza:
Szerintem ez nem kevés idő :) szinte az egész szabadidődet vele töltöd . nem tudom milyen fajta de hidd el enni vele töltött idő szerintem elég neki ;)
2012. aug. 13. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális ha valaki görcsösen minden percben lefoglalva akarja tartani a kutyát... Semmi baja nem lesz tőle, ha egy kicsit egyeüdl van. Nem kéne miért aggódnod.
2012. aug. 13. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké oké.:D Lehet a lelkem megnyugtatására írtam ki a kérdést és túlreagálom, nem tudom.:D Csak már fel kelek az asztaltól, még ha aludt is felkapja a fejét, már kel is és jön utánam, bárhova megyek és úgy tud nézni.:D Mintha mindig hiányolná a jelenlétünket.
2012. aug. 13. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de áruld el kérlek, hogy mit jelent az, hogy gyimálni? Életemben nem hallottam, de vicces. :D

Amúgy nem tűnik ez nekem kevésnek, csak nincs hozzászok(tat)va az egyedülléthez.

2012. aug. 14. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
6.: én sem hallottam még, de szerintem a dögönyözés szinonímája lehet és szerintem is jó :)
2012. aug. 14. 01:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Aha, az.:D
2012. aug. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!